Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

Objavljena fotografija redakcije Charlie Hebdoa nakon napada

Charlie Hebdo
Foto: Reuters/PIXSELL
08.01.2015.
u 15:53

Na uznemirujućoj fotografiji može se vidjeti nered koji je nastao nakon napada

Novinar francuskog Le Mondea Alexandre Pouchard na svom je profilu na Twitteru objavio fotografiju redakcije satiričnog tjednika Charlie Hebdo nakon jučerašnjeg napada u kojemu je ubijeno 12 osoba.

Na uznemirujućoj fotografiji može se vidjeti nered koji je nastao nakon napada, s razbacanim papirima i krvavim tragovima na parketu.

 

>> Charlie Hebdo - Ljevičari koji su beskompromisno ismijavali politiku i vjeru

>> Posljednja karikatura ubijenog urednika. Je li ovo bio okidač za napad?

Komentara 10

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:41 08.01.2015.

A sto ste ocekivali, da ce biti uredno nakon masakra. Kada smo vec kod masakra nikako da nam prikazu kako izgledaju tjela zrtava napada "pametnim bombama" koje svakodnevno ubijaju iz bespilotnih letjelica po Pakistanu, Afganistanu, Jemenu, Somaliji, Siriji, Iraku itd. itd. I to bi bilo zanimljivo vidjeti.

MA
matildica
18:32 08.01.2015.

što su tražili to su dobili i nije smiješno a kome normalnom bi bilo smiješno

BO
BobCat
10:01 09.01.2015.

a di je je'bena fotografija???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije