Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smiruje kritičare

Obama smjenjuje ministra obrane Hagela

Chuck Hagel,Barack Obama
Foto: Kevin Dietsch/DPA/PIXSELL
24.11.2014.
u 16:03

Dužnosnici Bijele kuće izjavili su za The New York Times da smjena upućuje na nove prijetnje nacionalnoj sigurnosti, poput ISIL-a, a koje zahtijevaju uvođenje ''drukčijih vještina''

Ministar obrane SAD-a Chuck Hagel odstupit će s dužnosti na zahtjev predsjednika Baracka Obame.

Obama će odluku priopćiti danas, javlja CNN koji napominje da je ona donesena zbog učestalih kritika predsjednikovog vođenja vanjske politike.

Dužnosnici Bijele kuće izjavili su za The New York Times da smjena upućuje na nove prijetnje nacionalnoj sigurnosti, poput ISIL-a, a koje zahtijevaju uvođenje ''drukčijih vještina''.

>>Obama uveo veliku imigracijsku reformu: 'Možete izaći iz sjene'

>>Uhićen jer je u autu kod Bijele kuće imao pušku i nož

Komentara 9

Avatar reference
reference
20:18 24.11.2014.

jel ovo ona "novinarka" sto je neki dan napisala "putin sa sajkacom" , ahaaaaaaa a covjek imo na glavi normalnu vojnu kapu casnika ruske mornarice kakvu doslovno isti kroj nose I skoro sve NATO vojske....

Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:24 24.11.2014.

Vjerojatno ce ga zamjeniti netko od "hard line" cionista jer ovaj je vodio samo 7 ratova, sto nije dovoljno za njihov ukus.

ST
Startrack
06:38 25.11.2014.

A kako dase vi Hrvati ispisete izn nata i eu i odete kome god volite. Niko vas nikad nije zvao na zapad. Sami ste kumili i molili. Pa prosipajte tu pamet Rusima i Turcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije