Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABUŠAVAO

Obama požurivao Clintona u avion: Ajmo, Bille, idemo!

bill
Foto: Screenshot: Guardian
1/8
01.10.2016.
u 11:18

Billu se očito nije toliko žurilo napustiti Izrael kao Baracku koji broji svoje posljednje dane u Ovalnom uredu

Američki predsjednik Barack Obama i američki bivši predsjednik Bill Clinton bili su jedni od najvećih uzvanika na velikom pogrebu Shimonu Peresu u Izraelu.

Na pogrebu u Jeruzalemu okupilo se 80-tak svjetskih lidera i državnika uz neviđene mjere sigurnosti.  Zbog mjera predstrožnosti bio je blokiran dio Jeruzalema, kao i zračni prostor za vrijeme pogreba. 

Obama i Clinton su bili jedini strani političari koji su održali govor, Barackov je potrajao čak 22 minute, a Billov 9 minuta.  Na povratku u SAD, predsjednik Obama 'povezao' je kolegu Clintona u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One

No, Billu se očito nije toliko žurilo napustiti Izrael kao Baracku koji broji svoje posljednje dane u Ovalnom uredu Bijele kuće pa zasigurno ima puno toga što jo nastoji dovršiti u svojoj 8-godišnjoj karijeri predsjednika SAD-a. Na aerodromu u Tel Avivu kamere su snimile Obamu kako požuruje Clintona na otvorenim vratima golemog zrakoplova. 

Bill je uživao u svakom trenutku pa ga je Obama počeo i dozivati i mahati mu: "Ajmo, Bille, idemo!"

 

Na kraju se u kadar po crvenom tepihu stepenica Air Force Onea došetao i Bill Clinton. Nasmiješio se i raširio ruke kao da govori: "Pa dobro, tu sam, gdje gori?".

Srdačno su se rukovali, a Barack ga je potom ispratio u unutrašnjoj zrakoplova. 

Komentara 7

DU
Deleted user
11:48 01.10.2016.

Ima valjda neku kosher-Monicu koja mu je pososala na brzaka iza aviona

HH
helgin@hogar
12:06 01.10.2016.

vijest da je obama pozurivao klintona! boze ima li dna ovom novinarstvu!!!!

RA
ranko75
12:30 01.10.2016.

Trebao je napisati i o tome ko je bio vrsilac duznosti Monice Lewinski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije