Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred Bataclana

Obama odao počast žrtvama terorističkog napada u Parizu

obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.11.2015.
u 07:21

Sve se odvijalo pod pojačanim sigurnosnim mjerama koje su obuhvaćale helikopterski nadzor i zatvaranje prometa na tom području

Američki predsjednik Barack Obama je nedugo nakon što je stigao u Pariz na summit o klimi, pred konceretnom dvoranom Bataclan odao počast žrtvama terorističkog napada

Obama je u društvu francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i pariške gradonačelnice Anne Hidalgo položio cvijeće na mjestu ispred koncertne dvorane Bataclan u kojoj su džihadisti u terorističkom napadu 13. studenoga ubili 90 ljudi.

Sve se odvijalo pod pojačanim sigurnosnim mjerama koje su obuhvaćale helikopterski nadzor i zatvaranje prometa na tom području, objavili su mediji.

U simultanim atentatima u nekoliko pariških četvrti 13. studenoga ubijeno je 130 ljudi, najviše u dvorani Bataclan gdje je nekoliko stotina ljudi ranjeno.

Zbog terorističkog napada u Francuskoj je još na snazi izvanredno stanje.

UN-ov summit o klimi okupiti će u ponedjeljk u Parizu gotovo 120 šefova država, među kojima su i predsjednici SAD-a, Kine, Indije i članica EU-a, zemalja odgovornih za najveću emisiju štetnih ugljikovih plinova.

>> Eagles of Death Metal: Jedva čekamo da se vratimo u Pariz i ponovo zasviramo u Bataclanu

Komentara 3

OK
okus
08:47 30.11.2015.

Oce'l se razgovarat i o djelatnosti NASE?

DM
dr_max
09:27 30.11.2015.

Ovo je sramota, nakon što du njegovi sluge pobili nedužne ljude on dolazi na mjesto zločina i glumi odavanje počasti. Sramota

Avatar zagondzija
zagondzija
08:09 30.11.2015.

Ubica se uvek vraca na mesto zlocina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije