Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako se to radi u...

Novinar zapalio džoint dok je intervjuirao predsjednika!

zapalio joint,intervju s predsjednikom
Foto: Vice screenshot
15.04.2014.
u 21:42

Krishna Andavolu došao je dobro pripremljen na intervju s Joseom Mujicom (78) što je predsjedniku koji je legalizirao upotrebu marihuane u Urugvaju odmah želio dati do znanja

Intervjuirati predsjednika države velika je čast svakome tko se bavi novinarstvom, a novinar internetske stranice Vice vjerojatno će ući u povijest jer je intervju s prvim čovjekom Urugvaja započeo - paljenjem džionta!

Krishna Andavolu došao je dobro pripremljen na intervju s Joseom Mujicom (78) što je predsjedniku koji je legalizirao upotrebu marihuane u zemlji odmah želio dati do znanja. Stoga se, piše Fusion, prije bacanja na posao revno bacio na džoint. Nakon što ga je zapalio i povukao prvi dim, Andavolu je popričao sa ''skromnim predsjednikom'' o, pogodit ćete, legaliziranju droge.

Mujica je potez mladog novinara odobrio smiješkom, a prošlogodišnju legalizaciju marihuane ponovo okarakterizirao potezom koji će dovesti do smanjenja njene potrošnje.

>>Urugvaj će se brinuti da stanovnici puše dobru 'travu'

 

Komentara 3

HR
hrxxx111
22:57 15.04.2014.

kad mi budemo imali takvog predsjednika (ne samo zbog legalizacije) izaci cemo iz krize

CA
cro army
22:59 15.04.2014.

Kako ste glupi novinari i sto ima tu tragicno i senzacionalno u tome sto je zapalio dzoint pa Ronald Regan je i sam pusio Dzoint ,marihuanu citajte malo vise da neispadate glupi

XA
xaron
16:50 16.04.2014.

@ majevica R.Regan je pusio marihuanu zbog uznredovale Alzheimerove bolesti u drugoj polovici mandata. To ponekad pomaže , ali ne i u slučaju RR jer pri kraju mandata nije prepoznavao osobe oko njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije