Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznat motiv

Novi stravični zločin u Srbiji: Ubio čovjeka, a potom ga isjekao u dijelove

policija srbija
Foto: Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL
18.02.2015.
u 15:12

Policija još uvijek ne zna motive ovoga stravičnog zločina

Policija u Beloj Crkvi, u Srbiji, uhitila je danas M.G. (39) zbog sumnje da je ubio Pavela Anku iz sela Grebenca.

M.G. je nakon što je ubio Anku njegovo tijelo iskasapio i stavio u vrećice koje je potom skrio u svojoj kući. Policija je pronašla dijelove brutalno ubijenoga čovjeka. Navodno da je Pavel Anka zadnji put živ viđen 9. veljače, a njegov nestanak je prijavio sin.

Policija još uvijek ne zna motive ovoga stravičnog zločina. Policijski očevid je u tijeku.

>> Sarajlija ubio i raskomadao oca košarkaša

Ključne riječi

Komentara 3

S7
SRB@71
22:40 18.02.2015.

Ti sve sto si ovde napisao u jednoj recenici je cisto srpski jezik,prema tome pokri se usima i cuti !!!

TH
thekurcula
09:17 19.02.2015.

Koliko puta treba reći da je reč o jednom jedinstvenom jeziku koji je policentričan. E sad, zagrebačka redakcija srpskog jezika jeste isključiva (iz političkih razloga) pa propisuje samo one mogućnosti (na leksičkom planu, uglavnom) koji se slabo, ili nikako ne koriste u beogradskoj redakciji srpskog jezika, bez obzira što se, eventualno, veoma slabo, to jest samo lokalno, koriste i u govorima onih koji potpadaju pod "jurisdikciju" zagrabačke redakcije. Reč kasapaiti spada svakako u reči koje se nešto bolje mogu odvojiti kao eksluzivitet beogradske redakcije ali svejedno, jezik je živa stvar, a radi se, kako rekoh o jednom jeziku, pa se čini da i ova reč polako ulazi u zagrebačku redakciju kao moguća. Istina, sa isključivo negativnim, zločinačkim značenjem (ne može se svinja iskasapiti, što i jeste osnovno značenje te reči), nego samo čovek. U svakom slučaju, šta god vi radili, taj naš jedinstveni jezik imaće svoje vlastitie puteve neovisno o političkim željama.

PA
partizancina
16:53 18.02.2015.

halo molim ...dobar dan svima koji govore hrvatski ovdje.............................................iskasapio?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije