Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN TRAŽITELJ AZILA

Mačetom ubio trudnicu u koju je bio zaljubljen. Vozač BMW-a pregazio napadača i zaustavio ga

reutlingen
Foto: Christoph Schmidt/DPA/PIXSELL
1/4
24.07.2016.
u 17:57

Dogodio se novi napad u Njemačkoj. Muškarac je mačetom ubio jednu ženu, dok je dvije osobe ozlijedio

Kako javlja Bild, u Njemačkoj je muškarac mačetom napadao ljude po Reutlingenu nedaleko od Stuttgarta. Napad se dogodio na autobusnom stajalištu oko 16.30 sati. Ubio je jednu ženu, a dvije osobe, jednog muškarca u dobi od 22 godine i još jednu ženu je ozlijedio. Bild javlja da je ubijena žena bila trudna. Muškarca je policija odmah uhitila.

Prema informacijama iz policije radi se o 21-godišnjem sirijskom tražitelju azila. Mladić je otprije poznat policiji, a kako javlja Guardian, prije je sudjelovao u nekim izgredima. Policijski dužnosnik rekao je da je mladić napad izvršio sam. – Nema opasnosti za bilo koga drugoga u ovom trenutku – dodao je. Policija kaže da motiv napada još uvijek nije poznat, ali da se prije ubojstva, kako se doznalo od svjedoka, raspravljao s ubijenom ženom. 

Policija je također navela da se nije radilo o terorističkom napadu.

Sumanuto trčao držeći mačetu

Jedan od svjedoka kaže da je muškarac sumanuto trčao s mačetom u rukama pa čak i za policijskim automobilom. – Jedan vozač u BMW-u je dao gas i pregazio ga – rekao je jedan od očevidaca. Dodao je da je ostao ležati na cesti dok nije došla policija. Za volanom BMW-a bio je navodno 22-godišnji sin vlasnika trgovine koja prodaje kebabe. Njegov potez spriječio je još veću tragediju.

Ubijena žena i 21- godišnjak radili su zajedno u trgovini koja prodaje kebabe. On je stigao iz Sirije prije pola godine, točnije iz Alepa, i bio je vrlo prijateljski raspoložen mladić, ispričao je jedan njegov kolega za Stuttgarter Zeitung. Dodao je da se zaljubio u ženu koju je sada ubio. Ona je inače iz Poljske.

Ključne riječi

Komentara 161

Avatar mason
mason
18:06 24.07.2016.

Za sada nema detaljnih informacija .Ali nije tesko pogoditi da je neki od doktora ili profesora sa bliskog istoka.

AA
AAlien
18:07 24.07.2016.

Još jedan prolupali koji je igrom slučaja Musliman, a zaluđen Brevikom i serijom Vikinzi krenuo klat nevin svijet.

MO
mobitel20
18:13 24.07.2016.

Kako se zove zena ? Jeli Angela Merlkel ? Strava je u sto su uvalili bezumni mundijalisti sa uvozom ljudi koji jednostavno ne pripadaju ovoj kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije