Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ruby ter'

Nova istraga protiv Berlusconija, ali i njegovih odvjetnika

Silvio Berlusconi
Foto: DPA/PIXSELL
23.01.2014.
u 13:49

To je treća istraga vezana uz ime marokanske djevojke Karime El Mahroug zvane Ruby.

Bivši premijer Silvio Berlusconi i njegovi odvjetnici Niccolò Ghedini i Piero Longo su pod novom istragom u Milanu nazvanom 'Ruby ter'. To je treća istraga vezana uz ime marokanske djevojke Karime El Mahroug zvane Ruby.

Pod tom istragom je i Ruby kao i druge djevojke koje su sudjelovale na zabavama koje je u svojoj vili u Arcoreu, pokraj Milana, priređivao Berlusconi. Djevojke su pod istragom zbog sumnje da ih je korumpirao Berlusconi kako bi u prijašnjim procesima svjedočile njemu u korist. 

Milanski tužitelj Edmondo Bruti Liberati priopćio je kako je pod istragom 45 osoba

Prethodna dva procesa pod nazivom Ruby su onaj protiv Berlusconija gdje je na prvostupanjskom sudu osuđen na sedam godina zatvora za zloporabu položaja i maloljetničku prostituciju. Drugi je proces onaj protiv njegovih prijatelja i suradnika (menadžera pjevača i zabavljača Lelea Mora, bivšeg direktora informativnog programa televizije Rete 4 Emilija Fedea i bivše vijećnice regije Lombardije Nicole Minetti).

Lele Mora i Emilio Fede su na prvostupanjskom sudu kažnjeni sa sedam godina zatvora, a Nicole Minetti na pet godina zatvora. Istraga treba utvrditi jesu li svjedoci govorili u prilog Berlusconija i je li im on za to platio.

>> Berlusconi davao Ruby nakit i novac u zamjenu za seks

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije