Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra stara vremena

Nostalgija za Sovjetskim Savezom

Estonija
Foto: Deutsche Welle
23.04.2014.
u 09:05

Realnost Europske unije je i siromaštvo, posebice u bivšim komunističkim zemljama

Za Europsku uniju mnogi misle da je oaza blagostanja, u kojoj svatko ima posao, zarađuje dobro i vozi još bolji auto. Toga doista ima.

Ali, realnost Europske unije je i siromaštvo, posebice u bivšim komunističkim zemljama. Ne čudi da se mnogi s nostalgijom prisjećaju dobrih starih vremena. U estonskoj Narvi, na krajnjem istoku Europske unije, čezne se za Sovjetskim Savezom.

>>Janukovič je potiho razoružao Ukrajinu i uništio časnički kadar

Komentara 7

ST
Stipeprof
10:06 23.04.2014.

Je li čudna nostalgija za komunizmom ili je čudno da se neki još uvijek nadaju da će nas kapitalizam izvući iz gliba u koji nas je kapitalizam uvalio?

Avatar poklon1234
poklon1234
13:55 23.04.2014.

slaveni su kroz povjest okusili sigurnost jedino u doba komunizma... nije to bilo blagostanje ali se nije strahovalo na koncu mjeseca ko danas... zato i imaju nostalgiju za tim vremenima

AA
aabbcc
17:22 23.04.2014.

Sve je isto kao i prije samo se sada sistem promijeno pa imaju tisuce bogatasa i milijune sirotinje....u prosjeku imaju isto kao i prije u trulom komunizmu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije