Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik u Bundestagu

Njemački političar Michael Hartmann: Uzimao sam kristalni met kako bi bolje radio svoj posao

Michael Hartmann
Foto: Youtube Screenshot
11.07.2014.
u 21:54

SPD će se o njegovom slučaju očitovati idući utorak, no ne očekuje se da će ga izbaciti iz stranke.

Njemački političar Michael Hartmann priznao je da je uzimao kristalni met, javlja thelocal.de.

Hartmann inače zastupnik u Bundestagu i član SPD-a rekao je da je to učinio kako bi bolje radio svoj posao. Policija je njegov stan pretražila prošli tjedan, a u srijedu je njegov odvjetnik izjavio da je njegov klijent kupio i konzumirao malu količinu droge u jesen 2013. Rekao je i da je kristalni met Hartmann upotrebljavao oko mjesec dana ali da nije bio ovisan o toj drogi.

Policija u prošlotjednoj pretrazi njegovog stana nije pronašla ilegalne supstance, javlja The Guardian. SPD će se o njegovom slučaju očitovati idući utorak, no ne očekuje se da će ga izbaciti iz stranke.

>> Gradonačelnik koji je pušio crack pokrenuo show na YouTubeu

Komentara 10

Avatar revelinicus
revelinicus
08:02 12.07.2014.

"Uzimao sam kristalni met kako bi..." Prvo lice množine glagola "biti" glasi "bih". U zemlji polupismenih fušera ni navodno akademski obrazovani novinari ne vladaju svojim osnovnim alatom: jezikom.

Avatar Perica1
Perica1
22:16 11.07.2014.

Tko prizna pola mu se prašta. Što je tek Slavko uzimao kad je u tim godinama mogao raditi 12 sati na dan i još biti skoncentriran na posao.

L0
luena 01
22:11 11.07.2014.

Moz mislit ,mjesec dana je uzimao Crystal Meth ali on nije o njoj ovisan... Crystal Meth je opasnija od heroina ,ma samo se drogirajte prije ce te nestati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije