Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Njemački par mučio najmanje 2 žene, tijelo jedne spalili u dnevnom boravku

hoexter
Foto: Caroline Seidel/DPA/Pixsell
1/10
03.05.2016.
u 19:53

Policija je blokirala "kuću strave" kako su je nazvali njemački mediji, u gradiću Hoexteru

Njemački istražitelji osumnjičili su danas muškarca i ženu u četrdesetim godinama da su mučili najmanje dvije žene u svojoj kući na zapadu Njemačke i tijelo jedne od njih isjekli na komade i spalili ih u dnevnom boravku.

Ne isključuju da je umrla i treća žena, a ima naznaka da je zlostavljanje i mučenje više njih preživjelo.

Policija je blokirala "kuću strave" kako su je nazvali njemački mediji u gradiću Hoexteru, na granici Donje Saske i Sjeverne Rajne-Vestfalije.

Tužitelj Ralf Meyer rekao je novinarima kako istražitelji vjeruju da je 33-godišnja žena svezana i pretučena nakon što se javila na oglas za traženje partnera i doselila u kuću ujesen 2013. Umrla je u kolovozu 2014.

– Bilo je to teško tjelesno zlostavljanje – premlaćivanje, vezanje za radijator, spavanje na hladnom podu – rekao je Meyer.

Sumnje se temelje na vjerodostojnim izjavama 47-godišnje Angelike B. koja je priznala zločine rekavši da ju je začarao bivši partner, 46-godišnji Wilfred W. On je zanijekao bilo kakvu krivnju.

Policija je u kuću stigla nakon što je 41-godišnja Susanne F. umrla prošlog mjeseca u bolnici od ozljeda povezanih s mučenjem.

>> Zatočili maloljetnu trudnicu pa je silovali i tjerali na rad

Komentara 2

4M
4mazge
20:33 03.05.2016.

naložiti na lomači!.....to je jedini penicilin za takve lu.đa.ke!

SC
schwertransport
10:49 04.05.2016.

sto su trzile to su i dobile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije