Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski ratovi

Njemačke muke sa starim eksplozivnim napravama

njemačka naprave ekplozija ratovi
screenshot/Deutche Welle
05.08.2015.
u 09:34

Uz pomoć robota i ronilaca nastoji se otkriti i onesposobiti te eksplozivne naprave.

U Sjevernom i Baltičkom moru nalaze se milijuni tona mina, torpeda i granata iz oba svjetska rata. Te opasne naprave rijetko same od sebe eksplodiraju, ali ako ih nešto dotakne, recimo ribarska mreža, mogu eksplodirati. Pogotovo je velika opasnost prilikom radova na postavljanju temelja za vjetroelektrane kojih je sve više ispred njemačke obale.

Uz pomoć robota i ronilaca nastoji se otkriti i onesposobiti te eksplozivne naprave. 

 

Komentara 3

AN
ANTIkomunist55
18:32 05.08.2015.

ma boli me briga za vas

HR
hromcan
21:43 05.08.2015.

Njemci su bili osovina zla(nacisti) koga briga dali će njihove bombe eksplodirati.

Avatar nekakav
nekakav
13:22 06.08.2015.

a zato se ribare tjera da napuste posao, da ne bi bombe aktivirali... sad je sve jasnije, nego pred neki dan. a ja mislio da je jedino rješenje za staro streljivo, bombe, rakete, da se to ko amerikanci baci nana tamo neku državu i narod s kojim se svađaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije