Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas u zraku

Nisu očekivali da će im se vožnja balonom pretvoriti u pakao

balon,nesreća,zapalio se
Foto: FOX News
1/3
21.07.2014.
u 20:14

Putnici nisu bili svjesni opasnosti. Letjeli su tik iznad vodova i pilot je donio pogrešnu odluku da balon pokuša spustiti umjesto podići u zrak, kazao je očevidac Ron Raymond

Pet od šest članova posade hospitalizirano je s opeklinama nakon što se balon u kojem su se vozili sudario s električnim vodovima i zapalio. Nesreća se dogodila u subotu predvečer u gardu Clintonu u američkoj saveznoj državi Massachusetts, a nakon nje balon je sletio na automobil na križanju ulica Brook i Greeley, javlja Fox News.

Putnici nisu bili svjesni opasnosti. Letjeli su tik iznad vodova i pilot je donio pogrešnu odluku da balon pokuša spustiti umjesto podići u zrak kazao je Ron Raymond koji je snimio nesreću u kojoj je oštećen njegov automobil.

Vlasti su priopćile da je 600 ljudi bilo bez struje u domaćinstvima do nedjelje ujutro.

>>Zapalio kuću pokušavajući ubiti pauka

Komentara 1

RA
raspad
09:10 22.07.2014.

Kakva vijest ! Pise se da bi se popunio prostor sa glupostima. Zalosno i bijedno novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije