Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI ZLOČIN

Supruga ruskog trgovca oružjem ubila kćeri pa sebe

američka policija
Foto: ilustracija
31.03.2015.
u 09:57

Obuhov se "proslavio" 2013. godine nakon što je postavio fotografije američkog predsjednika Baracka Obame s Adolfom Hitlerom, Staljinom i Maom Ce-tungom

Supruga ruskog trgovca oružjem ubila je svoje dvije malodobne kćeri pa sebe u svom domu u SAD-u, piše Daily Mail.

Nina Obuhov (34) i njezine kćeri, Katherine (8) i Elizabeth (6), stradale su od pucnjeva u glavu, potvrdile su autopsije. Utvrđeno je da su djevojčice ubijene. Iako okolnosti smrti majke nisu u potpunosti razjašnjene, vlasti kažu da se čini da je ubila kćeri pa sebe.

Policija je u subotu primila poziv o mrtvoj ženi u kući u Bedfordu u New Hampshireu. Kad su stigli na mjesto zločina, policajci su pronašli još dva tijela.

Policija je tijekom nedjelje tražila supruga Nine Obuhov, Alekseja Obuhova, vlasnika trgovine oružjem. Međutim, u priopćenju tužitelja u ponedjeljak on se ne spominje.

Obuhov se "proslavio" 2013. godine nakon što je postavio fotografije američkog predsjednika Baracka Obame s Adolfom Hitlerom, Staljinom i Maom Ce-tungom, nazivajući Obamu "prodavačem oružja godine". Uhićen je u kolovozu 2013. zbog obiteljskog nasilja, no tužba je odbačena jer je supruga odbila svjedočiti.

Deidre Helmke, čiji je sin išao u razred s pokojnom Katherine, rekla je kako je Nina Obuhov bila tiha te se nije isticala.

- Nije bila drugačija od ostalih majki - rekla je Helmke.

>> Zapalio kuću i pokušao ubiti suprugu, osuđen na 8 godina i 2 mjeseca zatvora

>> Nakon 22 godine u zatvoru oslobođena optužbe za ubojstvo sina

Komentara 2

MA
mamunamegalo
15:18 31.03.2015.

Šta to mene briga

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:43 31.03.2015.

Vjerujem da kao zena navodnog trgovca oruzjem pogotovo u New Hampshire-u gdje se oruzje prodaje kao bonboni nije imala problema doci do oruzja. Da je bila Norvezanka nikad nitko ne bi objavio ovu vijest u Hrvatskoj ali sve vezano s Rusima mora biti objavljeno. S obzirom da je proljece uskoro ocekujemo invaziju "Ruskih mrava".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije