Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi grčki ministar

Nikos Voutsis prije dvije godine se hrvao s policijom, a danas im je šef

Voutsis
Foto: Youtube Screenshot
1/3
30.01.2015.
u 10:22

Voutsis je bio na demonstracijama ispred sjedišta bivše nacionalne televiziji ERT u Ateni

Nikos Voutsis koji se u studenom 2013. godine hrvao s policijom danas je grčki ministar unutarnjih poslova odnosno njihov šef.

Naime, društvenim mrežama se proširila fotografija, a na YouTubeu je objavljen video u kojima je prikazan Voutsis na demonstracijama ispred sjedišta bivše nacionalne televiziji ERT u Ateni.

Prosvjedi su izbili nakon što grčka vlada kao dio mjera štednje donijela odluku o zatvaranju ERT-a, javlja The Independent. Zaposlenici televizije zauzeli njezino sjedište, a policija poslana kako bi ispraznila zgradu. Voutsis koji je bio među okupljenim prosvjednicima s policijom se sukobio nakon što je pokušao ući u zgradu, prenosi The Independent.

>> Alexis Tsipras će se beskompromisno zalagati za kompromis 

>> Syriza pobjednik izbora u Grčkoj, politika štednje otišla u povijest

Komentara 5

Avatar El Indio
El Indio
10:53 30.01.2015.

Nije to nista, nas Grcic bio u Kninu na barikadama i gdje je sad?

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:03 30.01.2015.

Pa što bi sad trebalo učiniti, evo i kod nas, do jučer je trajao rat protiv JNA i partizanskih zvijezda. A što imamo danas, ovi sa zvijezdama nam kroje pravdu i pravac ponašanja. Pa ovi su i napustili Sabor u trenutku izdvajanja Hrvatske iz Jugoslavije. Pa kako onda da vole Lijepu Našu a da o sastavu Vlade i ne govorimo ( naj novije intedant u Rijeci ortodoksni nositelj zvijezde i Jugoslavije) puno toga ima ali što vrijedi. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:46 30.01.2015.

Tako je covjek stekao iskustvo sto je potrebno za to radno mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije