Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezolucija o šešelju

Nikolić: Hrvatska je instrumentalizirala Europski parlament

Tomislav Nikolić
Željko Lukunić/PIXSELL
28.11.2014.
u 15:32

Nikolić je istaknuo i da je EP donio Rezoluciju koja se odnosi na Srbiju, a da Srbiji nije pružena mogućnost da makar iznese svoj stav.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ocijenio je danas povodom Rezolucije Europskog parlamenta o Vojislavu Šešelju da je EP dozvolio da ga "Hrvatska instrumentalizira u predizborne svrhe". Nikolić je istaknuo i da je EP donio Rezoluciju koja se odnosi na Srbiju, a da Srbiji nije pružena mogućnost da makar iznese svoj stav.

- Na žalost, Europski parlament ne mijenja odnos prema Srbiji čak ni sada, kada je priznao da je Srbija država koja je svojim reformama zaslužila otpočinjanje pregovaračkog procesa - rekao je Nikolić, ocjenjujući i da bi bilo "nefer da vlast podnese ostavku, jer bi to Srbiju moglo dovesti u pakao". 

>>Šešelj je govorio Gotovini i Markaču da će biti oslobođeni

>>'Šešelj je ratni zločinac. Zlu i mržnji ne treba davati prostora'

 

Komentara 36

IV
Ivan50
15:48 28.11.2014.

Crni Toma Istočna Slavonija i seljani sela Antin nisu imali priliku za branit se kad si ti tamo gostovao.Sto godina vas ne treba primit u EU.

KO
Komacero
17:11 28.11.2014.

hrvatska je mala zemlja i treba joj bit uzor izrael.svakok cetnika koji je uprljo ruke hrvatskom krvlju treba nac i kaznit.sa srbima mozemo i moramo bit susjedi ali nikad prijatelji dok tamo postoji i 1 cetnik

H2
hercegovac - 2
18:16 28.11.2014.

Dok god ovakvi budu vladali Srbijom ( četnički vojvoda ) a ne ispričati se za zlodjela koja su počinili njegovi suborci i sugrađani u krvavom pohodu na Hrvatsku, zaista će teško doći do normalizacije odnosa sve dok ne dođe dodo iskrene isprike, kajanja i suočavanja sa onim što su uradili Hrvatskoj u Domovinskom ratu, pa se pitamo jesu li njihove žrtve u krvavom piru imale ikakvo pravo na obranu, koje licemjerje i četnička posla Jadne države sa takvim vladarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije