Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Nigerijski guverner optužen za krijumčarenje organa u suradnji s Hrvatskom i Kosovom

organi
Foto: Ben Gurr/News Syndication/PIXSELL
10.02.2016.
u 14:08

"Strani suradnici državne vlade iz Turske, Kosova, Hrvatske i drugih već su ovdje u Imu da usavrše stvaranje mreže"

Nigerijski portal NAIJ prošli je tjedan objavio da je Rochas Okorocha, guverner nigerijske države Imo, optužen za suradnju s Kosovom, Turskom, Hrvatskom i drugim državama u krijumčarenju ljudskih organa. Tu je optužbu iznijelo Nigerijsko medicinsko društvo.

- Prvi put u ljudskoj povijesti vlada se proglasila kartelom krijumčarenja organa. vlada države Imo koristi državne zdravstvene ustanove za mrežu krijumčarenja organa - rekao je predsjednik Privatnih i liječnika opće prakse u državi Imo Philip Njemanze.

- Strani suradnici državne vlade iz Turske, Kosova, Hrvatske i drugih već su ovdje u Imu da usavrše stvaranje mreže. To je međunarodna mreža, a Rochas je lokalni čelnik. Bivši premijer Kosova je vođa krijumčarenja organa u Europi i prijatelj je Okoroche - rekao je Njemanze, koji je također istaknuo da je Okorocha nedavno putovao u Tursku, Kosovo, Hrvatsku i neke latinoameričke i azijske zemlje, a izgradio je i 27 novih bolnica u državi.

Guvernerov viši savjetnik za medije rekao je da je to stara priča kojom se bavi obavještajna agencija DSS.

>> Pet Kosovara osuđeno zbog ilegalnih transplantacija organa

Komentara 12

DI
dokazano.istinito
14:40 10.02.2016.

srbija je jedina nacija na balkanu i sire da kada lazu i povjeruju u svoju laz i ako dobro znaju da je to laz

DR
dragutinka
14:35 10.02.2016.

kosovo je izvrsila operacije, to jest goospodin hashim thaqi izvrsavao operacije na srbe, uhvacao ih je zive jer sdamo zivi srbin moze da se operise, e a kada su ga uhvatili su ga stavili na teglu i teglu su slalilali u zagreb na vestacko disanje da prezivi i moze da se proda ko zelki da ga kupuje....................... zamislite sve to dok je trajala operacija Nato i dok su srbi bili na kosovu mobilizirani svom opremom za rat,,,,,,,,,,, a ono sto se jos ne zna a sto znaju samo srbi i rusi te gospodja kontrovezna de carlo koja sluzi srbinu i kao vreca za sex to mi jos ne znamo ali srbi znaju samo dok jos malo sa rusima i ljudima koji sluze propagandi izvrse jos neke plamove ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a da nakon rata na kosovu posle decenija aperdheiskog rezima srbije na kome albanci nisu mogli da rade na zrdastvenom sustavu kosova jer su srbi isterali albance sa svih institucija skole tvornice bolnice televizija opcine sve su bile cisto srpske naravno apardheidski,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, da nan sbdjenja su na svu mng rad bez cens jer nje ma ntre ,tu je nazalost vrsena i presadjivanje bubrega od jedne nazivcajmo prakse na kojemu nisu srbi bili ti koji su bili pacijenti nego drugi, i nije o tome srbija obavestavala nego albanci jer su prilikom kontrola dosli do otkrivanja nelicensiranog rada i to je bilo dovoljno da srbija izmisli fantaziju ,,,,,,, ne dragi citaoci ne bacaju srpsku djecu lavovima hrvati, a niti albanci mogli da izvrse operacije to je u domenu tih prilika na kosovu za vrijeme rata nemoguce izvesti a posle rata su tu bile mbnoge medjunarodne snage i organizacije, srbi i novinari koji hrvatskoj samo stete kao vecernji jutarnji i beogradske novine su samo agresija na susjede propagandama

SN
snajper
14:29 10.02.2016.

molim da mi netko objasni kako su ti organi dopremani u hrv. cak i neke drzave u EU npemogu udovoljti uvjetima za brzo odstranjivanje skladistenje i trnsport organa . u roku od 2 do 3 sata sa ugradnjom. znaci to to jei islo preko srbije sto je malo teze za izvest u ratno vrijeme. avioni nisu letjeli civilni tako da neznam koji je nacin dostave. zakljucak . SRBI lazu a KARLA del ponte je simpatizer srbije malo potplacena da uvrsti pricu jednog novinara iz srbije u optuznicu. Tako su u pocetku lansirali pricu o zengama kako rezu dkecje prstice i nose ogrlice. SRBI su jedna od najlazljivojih nacija u svijetu po pitanju lazne propagande.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije