Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ IZ HRVATSKE

Netanyahu zahvalio Plenkoviću: 'Vaša je pomoć bila dragocjena pri gašenju požara'

Benjamin Netanyahu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.12.2016.
u 18:15

Premijer Plenković još jednom zahvaljuje posadama na hrabrosti i požrtvovnosti te nesebičnosti koju su pokazali u pružanju pomoći izraelskom narodu, dodaje se u priopćenju.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu zahvalio je hrvatskome kolegi Andreju Plenkoviću na pomoći koju je Hrvatska pružila u gašenju katastrofalnih požara u Izraelu, priopćeno je u ponedjeljak iz vlade.

„Spremnost da nam odmah pomognete u trenutku kad nam je to bilo najpotrebnije svjedoči o kvaliteti vašeg vodstva i snažnim prijateljskim vezama između naših dviju zemalja", navodi se u poruci izraelskog premijera.

"Vaša je pomoć bila dragocjena pri gašenju požara i sprječavanju većih šteta od onih koje su prouzročili", stoji u poruci Benjamina Netanyahua uz zamolbu da "iskrenu zahvalnost" prenese "hrvatskome timu koji se protiv plamene stihije borio rame uz rame s našim vatrogascima“. 

Kao pomoć Izraelu, u gašenju požara prošli mjesec sudjelovala su dva zrakoplova Canadair CL-415 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Premijer Plenković još jednom zahvaljuje posadama na hrabrosti i požrtvovnosti te nesebičnosti koju su pokazali u pružanju pomoći izraelskom narodu, dodaje se u priopćenju.

>> Izraelci emotivnom porukom zahvaljivali Hrvatima na kanaderima

Komentara 4

AP
apolon
18:41 05.12.2016.

Tako je bilo jucer ...tako ce biti i sutra prijateljskom Izraelskom narodu uvijek smo spremni pomoci!!!

MO
mobitel20
08:08 06.12.2016.

Zidovi u HR su stoljecima zivjeli bez pritisaka koje su imali npr. u Srbiji. Nazalost, samo Njemacki blok je 1940-tih podrzao kakvu takvu hrvatsku samostalnost, pa je manjinski ustaski rezim usvojio rasne zakone po uzoru na Srbiju i staru Jugoslaviju...Izraelska drzava zna da su im Hrvati istinski prijatelji za razliku od bosnjaka,prijetvornih srba itd... Ovo su cinjenice koje ne mogu promijeniti jugofasisticki strani i domaci trolovi, hehe.

BR
brojevi
18:51 05.12.2016.

Kako je lijepo ćuti pohvale a naroćito iz ustiju Izraelskog premijera Benjamina Netanyahu-a. Nadam se da i to nešto znaći Židovskoj zajednici u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije