Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedska

Neonacisti u finim odijelima

Švedska
Foto: Deutsche Welle video screenshot
19.09.2014.
u 11:19

Gospodarska kriza nije zaobišla ni Šveđane, stopa nezaposlenosti raste. Raspoloženje je loše, a to koriste radikalni desničari, koji su na upravo održanim izborima ostvarili veliki uspjeh

Švedska je razvijena, bogata zemlja u kojoj je svatko dobrodošao!

To je stereotipno mišljenje o skandinavskoj zemlji, koju mnogi smatraju rajem na Zemlji. Crvene kuće, pitomi krajolici. Tako nekako zamišljamo švedsku idilu. Ali to je samo jedna strana medalje.

Gospodarska kriza nije zaobišla ni Šveđane, stopa nezaposlenosti raste. Raspoloženje je loše, a to koriste radikalni desničari, koji su na upravo održanim izborima ostvarili veliki uspjeh. Tko su ljudi koji se skrivaju iza lijepe švedske fasade?

>> Socijalisti se vratili na vlast nakon osam godina

 

Komentara 8

TO
tomzag
12:12 19.09.2014.

Pa ne može ni to dovijeka. 14% stranaca već živi u Švedskoj, a ovaj novi val iz Afrike samo visi na socijali i bavi se kriminalom.

DU
Deleted user
12:37 19.09.2014.

Dogodio se niz silovanja, a aktualna švedska vlast ne poduzima ništa. Kako bi se neonacisti trebali oblačiti?

PE
Pegaz
15:22 19.09.2014.

@deran9 Koje si ti to skole pohadjao, ako ikakve, pa si iz njih "naucio" da je Svedska bila na strani Hitlera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije