Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moli ruse

Njemcova djevojka: Pustite me da se vratim u Kijev

Ana Durickaja
Foto: kiev-casting.com
1/4
02.03.2015.
u 13:13

Ništa nisam vidjela. Kad sam se okrenula, vidjela sam samo auto svijetle boje kako odlazi, ispričala je 23-godišnja ukrajinska manekenka koja je u vrijeme ubojstva bila s političarem

Ruska policija ispitala je 23-godišnju ukrajinsku manekenku Anu Durickaju koja je šetala s ruskim oporbenim čelnikom Borisom Njemcovim u trenutku ubojstva na Crvenom trgu, nakon čega ih je tražila da je puste da se vrati u Ukrajinu.

Kazala je kako nije vidjela ubojicu ni primijetila išta sumnjivo dok su hodali iz restorana prema Moskvoreckom mostu, piše RT.

– Ništa sumnjivo nije se događalo – rekla je lijepa manekenka koja se zbog ovog ubojstva našla u središtu pozornosti.

– Ništa nisam vidjela. Kad sam se okrenula, vidjela sam samo auto svijetle boje kako odlazi – ispričala je 23-godišnjakinja.

Kaže kako im je ubojica prišao s leđa, pucao u Njemcova i pobjegao. Uplašena manekenka prvo je tražila pomoć vozača ralice za snijeg koji se zaustavio u blizini, ali onda je sama nazvala policiju.

Policija je na mjesto zločina stigla deset minuta nakon poziva, a Durickaja kaže kako ne zna što se događalo dok nije stigla policija.

Istražitelji su manekenki zabranili da napušta Moskvu zbog sigurnosnih razloga jer je i njezin život u opasnosti iako je izrazila želju da se vrati u Kijev.

Dodala je i kako Njemcov u posljednje vrijeme nije primao nikakve prijetnje.

Policija je objavila da je ispaljeno šest hitaca, a četiri su pogodila političara. Jedan metak pogodio ga je u srce pa je na mjestu preminuo.

>> Veliki marš u centru Moskve, a istražitelji nude 3 milijuna rubalja za dojavu o ubojici

>> Tko je Ana Durickaja? Posljednja je vidjela Njemcova živog

Komentara 39

Avatar reference
reference
13:55 02.03.2015.

"Nemcova djevojka"....pa ako je Nemcev bio ozenjen valjda mu je doticna mogla samo biti "mistress"

DU
Deleted user
13:59 02.03.2015.

Nemcov (56 god) ima četvero djece sa tri žene, u braku je sa Raisom vec dvadeset godina, s ovom malom se spanđao kad je imala 19 godina, došla je u petak u Moskvu na ljubavni vikend, dolazila 1-2 puta mjesečno... u Rusiji je posebno zapaženo njezino prezime Durickaja, ruski riječ dura je glupača )))

Avatar links
links
14:19 02.03.2015.

nije ovaj bio naivni siromah kada je ovakvu komadinu šetao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije