Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Rambla

Nekoliko ozlijeđenih u pucnjavi u Barceloni

barcelona
Foto: Twitter
1/2
28.07.2015.
u 17:11

Pucnjavi je navodno prethodio pokušaj pljačke stranog turista

Nekoliko je osoba ozlijeđeno u pucnjavi u glavnoj turističkoj ulici La Rambla u Barceloni ispred hotela Silken , javlja RT. Lokalni mediji kako je najmanje jedna osoba teško ozlijeđena.

Dvojica napadača otvorila su vatru na križanju ulica La Rambla i Pinto Fortuny te se potom dali u bijeg. Policija je navodno ubila jednog napadača,a još uvijek traga za drugim.

Pucnjavi je navodno prethodio pokušaj pljačke turista, javlja El Mundo.

Radio Cadena Ser poziva se na izjave svjedoke koji tvrde da je ispred hotela Silken izbila svađa između dvojice muškaraca, koja je završila razmjenom vatre.

>> U pucnjavi u kinu ubio dvije osobe pa presudio i sebi

Komentara 3

IV
ivanjoksimovic
17:26 28.07.2015.

Na La Rambli dzeparosa i lopova ima na desetine. U susednim ulicama zivi dosta olosa, pogotovo kada se krene suprotno od gotske cetvrti. Pakistanaca, Marokanaca, Kineza, Alziraca koliko hoces. Delimicno su se preselili u kraj koji se zove Hospital blizu Aerodroma, ali ih i dalje ima puno u centru. Uvece na ulicama centra na svakih 20ak metara stoji po jedan diler. Otvoreno prodaju heroin i kokain. A jedine menjacnice i gradu su u centru. Samo vrebaju iza coska. Ziveo sam u Narceloni u Gracii, pored Parka Guel, i dok nisam otvorio racun u banci, nisam mogao da menjam novac ni u jednoj banci, vec iskljucivo u tim menjacnicama. Cesto me bio strah da uvece tamo menjam novac.

IK
ikonoklast
17:43 28.07.2015.

ja sam bil na odvikavanju kraj Barcelone i samo me lijepe uspomene vežu za taj dio kao i ljudi na rambli hihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije