Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan kraj

Našli se prvi puta nakon dvije godine veze preko Facebooka, on se šokirao pa je ubio

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.04.2014.
u 18:04

Mladićeva "Facebook ljubav" lagala mu je i za godine i za svoj bračni status.

Vineet Singh (22) i Jyoti Kori (45) iz Indije imali su dvogodišnju vezu koju su održavali isključivo putem Facebooka, a da se nisu nikada vidjeli.

Kada su napokon dogovorili svoj prvi susret uživo, Vineet se šokirao. Shvatio je da mu je njegova "Facebook ljubav" lagala i za godine i za svoj bračni status.

Naime, ona mu je rekla da ima 21 godinu, a prešutjela mu je da je udana i da je majka troje djece, piše Courier Mail. Vineet se toliko razljutio da ju je upucao, a nakon toga je ranio i sebe. Jyoti je preminula na mjestu događaja, a mladić je ozljedama podlegao u bolnici. Policija je izvijestila da je istraga u tijeku.

>> Facebook uvodi novu mogućnost – doznajte imate li prijatelja u blizini

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
19:53 22.04.2014.

a što se čudite?...faceidiots su svuda oko vas

Avatar kamenjar
kamenjar
18:48 22.04.2014.

preko fejsa do groba ------------- nikad ne znas sto je s druge strane žice a nije normalno da tražiš životnog druga na ovakav način

Avatar _Hedon_
_Hedon_
20:03 22.04.2014.

Nije bolest sve što se vidi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije