Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Napali manekena Dejana Dragojevića, njegova prijatelja porezali po licu

Dejan Dragojević
Foto: Screenshot Youtube
1/2
01.09.2015.
u 09:33

Dejan Dragojević iz izbjegličke je obitelji koja je u Niš došla iz Hrvatske

Srpska policija uhitila je četvoricu mladića od 19 do 23 godine zbog sumnje da su u nedjelju rano ujutro u Nišu napali i opljačkali mladiće iz Niša, prenosi Blic.

Među žrtvama je Dejan Dragojević, maneken koji radi u Južnoj Koreji, a koji je u bijegu slomio nogu skočivši s dva metra visokog zida. Dragojević je inače iz izbjegličke obitelji koja je u Niš došla iz Hrvatske, a prethodno je živjela u Novoj Gradiški. S. K. (20) zadobio je više posjekotina po licu i tijelu, u bolnici je i u stabilnom stanju, a ostala dvojica nisu ozbiljnije ozlijeđena.

Dejanova majka Radmila Dragojević rekla je kako su napadači od mladića tražili da im daju novac, telefone i sve što imaju u džepovima. Novac nisu imali, a telefoni se napadačima nisu svidjeli pa su ih napali, kaže R. Dragojević.

– Dejan se uspio izvući i pobjeći, skočio je sa zida riječne obale, ali je polomio potkoljenicu lijeve noge. Njegov prijatelj je pao pa su ga udarali nogama i gazili po glavi i nanijeli mu više uboda i posjekotina po ruci – rekla je.

>> Pretukli dvojicu mladića zbog dalmatinskog naglaska

Komentara 8

Avatar @proma_trač
@proma_trač
10:03 01.09.2015.

Moja susjeda je jutros priklala pivca i nastavila juhu kuhati, a vi o tome ovdje ni slova da napišete. Sramite se.

PA
pavo
15:00 01.09.2015.

Ima li još nešto u svezi sa Srbijom? Na primjer, opišite nam nastupe srbskog manekena u Koreji, ili jedu li Srbijanci više riže ili tjestenine.

OG
Oger
10:26 01.09.2015.

dr_max, ....kazes ti: "Njegov drug"?!?!? Novinara jadnog nepismenog, pa nije ovo Niški list ili slično prekodrinsko glasilo, piši hrvatski. .........." Kao prvo: ako netko tu mora nauciti hrvatski onda si to ti Kao drugo, reci tko je ovo napisao: "Vjeranran drug biću tvoj, jeda i ja mom trudu drag pokoj u vašoj slobodi nać budu."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije