Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Široki Brijeg

Jerka Lijanovića pištoljem udario u glavu zbog duga za lijepljenje plakata

jerko ivankovic lijanovic,portal
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
08.03.2015.
u 17:02

Policija u Širokom Brijegu odmah je intervenirala i privela napadača.

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i ministar poljoprivrede Federacije BiH Jerko Ivanković Lijanović danas je napadnut ispred restorana Borak u Širokom Brijegu.

– Zahvaljujem MUP-u ZHŽ-a i FMUP-a na brzoj intervenciji, rekao je jučer Lijanović. Muškarac (43) udario je Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nedugo zatim je i priveden.

– Odmah nakon što smo zaprimili prijavu, izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja, a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere i radnje radi identificiranja i privođenja napadača – stoji u priopćenju policije.

Liječnička pomoć Lijanoviću je pružena u Domu zdravlja u Širokom Brijegu nakon čega je u policiji dao iskaz. Kao motiv napada navode se dugovi za posao koji je napadač obavio za njih. Riječ je dugu za lijepljenje stranačkih plakata. Navodno je danima uzaludno pokušavao kontaktirati s Lijanovićima i tražiti da mu isplate novac.

>> Mladen Ivanković Lijanović na slobodi

Komentara 27

Avatar d-ano
d-ano
17:58 08.03.2015.

Dobar primjer za ostale....

DU
Deleted user
18:23 08.03.2015.

neka ga nije mi zao ,

RA
Rak
18:20 08.03.2015.

koliko su ti banditi lijanivići uništili ljudi, obitelji i firmi dobro je i prošao! takvi bi trbali doživotno iza rešetaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije