Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu za Božić

Nakon Melanije Trump, cipele iz Banje Luke za Hrvate i Srbe u Haagu

cipele
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.11.2016.
u 19:30

Prvi čovjek banjolučke tvornice nada se kako će Melania Trump upravo njihove cipele nositi na predsjedničkoj inauguraciji

Nakon što je uoči predsjedničkih izbora u SAD-u postao poznat po slanju cipela po mjeri budućoj prvoj dami Melaniji Trump, Marinko Umićević iz banjolučke tvornice cipela Bema sada je najavio novu pošiljku cipela, no ovog puta riječ je o muškim modelima i svi idu u haaški pritvor.

– Petorici Hrvata i četvorici Srba koji se nalaze u Haagu šaljemo tople cipele za zimu – kazao je Umićević, a prenijeli bosanskohercegovački mediji. Umićević je cipele nazvao “cipelama nade”, a iznio je i neke zanimljive detalje o narudžbi za haaške pritvorenike.

– Svi hrvatski i srpski pritvorenici zatražili su crne cipele, osim Ratka Mladića, koji je tražio smeđe. Također su se njih osmorica izjasnila kako žele cipele s vezicama, dok je Radovan Karadžić poželio mokasine – kazao je Umićević.

Hrvatima iz Haaga pošiljka bi trebala stići do Božića, a svakog dana u Banjoj Luci očekuju mjere za naručene cipele. Umićević se nada i da će Melanija Trump baš cipele iz njihova pogona nositi na inauguraciji svog supruga za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

>>'Melanija Trump kaže da je diplomirala, no završila je samo srednju školu'

>>Što nam je o Melaniji Trump otkrila njezina prijateljica iz djetinjstva!

Komentara 1

DU
Deleted user
23:23 29.11.2016.

Jedva čeka Melanija sa nosi banjalučku kvalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije