Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doživotni zatvor

Nakon 20 godina bijega uhićen jedan od najtraženijih mafijaša 'Ndranghete

Foto: Youtube Screenshot
1/3
26.06.2016.
u 14:55

Jedan od najtraženijih talijanskih mafijaša Ernesto Fazzalari, drugi čovjek kalabreške mafije 'Ndranghete uhićen je u nedjelju nakon 20 godina bijega, objavile su talijanske vlasti

Ernesto Fazzalari (46),koji je već u odsutnosti osuđen na doživotni zatvor, uhićen je rano ujutro u zabačenoj regiji Kalabije, kolijevci zločinačke organizacije 'Ndrangheta, velike suparnice sicilijanske Cose Nostre i napuljske Camorre.

Fazzalari, poručnik superbossa Mattea Messina Denara je bio u bijegu od 1996., a tri godine kasnije je osuđen zbog mafijaškog udruživanja, otmice, posjedovanja oružja i dvostrukog ubojstva u sukobu klanova u kojima su ubijene 32 osobe u njegovom rodnom gradu Taurianova između 1989-1991.

Talijanski premijer Matteo Renzi je na društvenoj mreži Twitter zahvalio sucima i snagama reda na tom uhićenju, a talijanski ministar unutarnjih poslova Angelino Alfano je za Fazzalarija rekao da je jedan od najvažnijih bjegunaca i zaključio da se pravdi ne može pobjeći.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:01 26.06.2016.

sve vlade hapse svoje mafijase samo ih mi pustamo van

AP
ante_pustinjak
10:16 27.06.2016.

tip mi nekako otima na nesuđenog velikog reformatora našega obrazovanja, zar ne?! možda je tip podvojena ličnost: reformator i mafijaš!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije