Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez ozljeda

Nakon 17 sati iz ruševina izvučena 10-godišnja djevojčica: Živa je!

Djevojčica iz ruševina
Foto: screenshot/youtube
1/2
25.08.2016.
u 08:08

Jedan spasitelj je čuo nešto i uzviknuo: Tiho, tiho! A zatim je dozivao djevojčicu da dođe do otvora nad kojim su stajali spasioci kako bi je izvukli

Nakon 17 sati provedenih pod ruševinama nakon razornog potresa jačine 6,2 koji je pogodio jučer Italiju, svjetlo dana ugledala je 10-godišnja djevojčica iz Pescare del Tronto. 

– Živa je! – uzvikivali su spasitelji te je uslijedio gromoglasni pljesak. 

Snimka s mjesta događaja prikazuje prvotno samo noge desetogodišnjakinje prekrivene prašinom i spasitelje koji ju očajnički pokušavaju osloboditi od ruševina.

Jedan spasitelj je čuo nešto i uzviknuo: – Tiho, tiho! A zatim je dozivao djevojčicu da dođe do otvora nad kojim su stajali spasioci kako bi je izvukli. 

 

– Hajde, Giulia, hajde... pazi glavu.

Danilo Dionisi, vatrogasac iz Ascoli Picena, kazao je kako je djevojčica prevezena u bolnicu.

>>Broj stradalih u razornom potresu u Italiji narastao na 247

>>Ovako izgledaju razorene ulice talijanskih mjesta! Matteo Renzi: Poginulo je najmanje 120 ljudi

>>Potresna svjedočanstva iz razorenog grada: 'Bilo je potrebno 10 sekundi da se sve uništi'

Komentara 2

DU
Deleted user
22:38 25.08.2016.

Giulia,duso nasa draga.Neka ti bog podari dug zivot.I svu srecu ovog sveta.Ti si junak danasnjice,i o tebi bi sve novine ovoga sveta trebale pisati.Nazalost,realnost je drugacija.Izgleda,da su mnogi drugi vazniji od tebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije