Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 7 TJEDANA

Najtraženiji FBI-jev bjegunac četnik Frein uhićen u Pennsylvaniji

eric frein
31.10.2014.
u 00:56

Nakon što je bio u bijegu gotovo sedam tjedan Eric Frein, osumnjičenik za ubojstvo policajca u Americi konačno je uhićen. Istražitelji su objavili da su Freina, koji je prilikom ubojstva bio odjeven u uniformu srpske vojske te su ga nazivali i "američkim četnikom", uhitili dok se skrivao u jednoj zgradi na aerodromu u Tobyhanni u Pennsylvaniji

Bio je naoružan, ali prilikom privođenja nije bilo ozlijeđenih. FBI zasad nije objavio više detalja. 

Frein je osumnjičen da je 12. rujna iz zasjede pucao na policajce te usmrtio jednoga, a ranio drugoga. 

Još uvijek nisu poznati njegovi motivi, ali je pretragom njegova računala otkriveno da je godinama planirao napad. U grozničavoj potjeri sudjelovalo je na trenutke i po 1000 policajaca, a potraga je stajala više milijuna dolara. 

>>Amerikanac u srpskoj uniformi puši Drinu i ostavlja mokre pelene

Komentara 30

Avatar bandogcro
bandogcro
01:07 31.10.2014.

Ovoga manijaka u SAD 100% čeka smrtna kazna. Jedino bi ga u RH spasilo amnestija. Još bi u RH mogao raditi u MUP ili biti u sabor. Jesmo jedinstveni, Bože sačuvaj!! Još bi mu Glavašević dao mirovinu zbog ptsp-a.

TH
than
01:22 31.10.2014.

Na stranu ovaj, ali sto reci o onoj nasoj 'vodickoj' zlatnoj mladezi koja je na Jelacic placu postavila eksplozivnu napravu gdje srecom nitko nije nastradao, jos se pravili i mutavi pa isli ispitivati sto se dogodili, te su dobili samoo rad za opce dobro i placanje troskova sudjenja ?!?! Ovaj ce svoje odlezati, a ovi nece odraditi nikakav rad niti za opce dobro, jer se to kod nas kupuje. Jedino ce roditelji platiti troskove sudjenja.

GU
Gumba017
02:47 31.10.2014.

Bolesnik kao i braća mu s one strane Drine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije