Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila drugu priliku

Najdeblja žena na svijetu u pet dana izgubila 30 kilograma

Eman Ahmed
Foto: Screenshot YouTube
1/2
19.02.2017.
u 10:52

Eman Ahmed sa svojim 500 kilograma najteža je žena na svijetu

Najdeblja žena na svijetu izgubila je 30 kilograma u pet dana nakon što je krenula na dijetu kojom si može spasiti život. 

Eman Ahmed sa svojim 500 kilograma najteža je žena na svijetu, a zbog svoje prekomjerne kilaže prije tjedan je dana iz doma u Egiptu prevezena u Indiju gdje će joj liječnici kroz seriju operacija pomoći da smršavi. 

Ona je godinama bila zarobljena u svojoj sobi budući da se nije mogla pomaknuti iz kreveta, a kada su je prevozili u Indiju morali su srušiti zidove da bi je kranom iznijeli van. Nakon toga je teretnim zrakoplovom prevezena u bolnicu Saifee u Mumbaiju, piše Daily Mail

Liječnici su je prvo stavili na dijetu od 1200 kalorija te je u pet dana izgubila 30 kilograma, odnosno gubila je 6 kilograma po danu. 

Liječnici žele da smršavi na 200 kilograma kako bi je mogli operirati. 

– Moramo je dovesti u formu za operaciju. Operacijski stol ne može podnijeti težinu od 500 kilograma, a i širina dizala je 141 centimetar, a ona je trenutno široka 151 centimetar – rekao je kirurg  dr. Muffazal Lakdawala

No, prvu operaciju izvest će kada smršavi 50 kilograma. Nakon toga očekuju da će smršaviti 150 kilograma. 

Eman Ahmed od malena ima problema s težinom, a s 11 godina bila je toliko teška da nije mogla stajati na nogama. sada se nada da je dobila drugu priliku za normalan život. 

>> Maltežani najdeblji, Rumunji najmršaviji, a evo na kojem su mjestu Hrvati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar strazar
strazar
20:04 19.02.2017.

sto je uradila,pokenjala se? nikad nisam razumio kako netko moze toliko da se ugoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije