Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema potvrde autentičnosti

Na Twitteru se pojavila navodna snimka napada u Istanbulu

Napad Turska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
28.06.2016.
u 23:55

Tri zasebne eksplozije (od kojih se dvije vide na snimci) dogodile su se na terminalu za dolaske jednog od najprometnijih europskih aerodroma

Nedugo nakon što su zračnom lukom Ataturk odjeknule snažne eksplozije fotografije i snimke stravičnog napada preplavile su društvene mreže.

Na Twitteru se pojavila navodna snimka eksplozije čija autentičnost za sada nije potvrđena.  Tri zasebne eksplozije (od kojih se dvije vide na snimci) dogodile su se na terminalu za dolaske jednog od najprometnijih europskih aerodroma.

U napadu, za kojeg se pretpostavlja da su izveli militanti Islamske države, prema posljednjim informacijama ubijeno je najmanje 28 osoba, a ozlijeđeno ih je više od 60. 

>>DRAMATIČNE SNIMKE Ubijeno najmanje 28 ljudi, ozlijeđeno 60, a kritično 6 osoba! 'Militanti zapucali pa su se raznijeli u istanbulskoj zračnoj luci'

Komentara 2

Avatar MENSA
MENSA
06:58 29.06.2016.

A ovi likovi se kao baš slučajno našli tu i nisu imali drugog posla nego da snimaju mobitelom?! Ma daj?!

Avatar istrazitelj
istrazitelj
09:10 29.06.2016.

Zašto članke pišu "priprosti" novinari, da budem blag. Na snimci sa twittera se vidi "samo jedna" eksplozija. Ostale eksplozije su radi vraćanja snimke. Vidi se po kretanju ljudi sa snimke. Gospodična Mia, pogledajte bolje prije pisanja gluposti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije