Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Japan

Muškarac se polio benzinom i zapalio u vlaku, dvoje putnika poginulo

vlak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.06.2015.
u 07:35

Incident se dogodio u takozvanom vlaku-metak koji prometuje brzinom do 320 kilometara na sat, a tisuće Japanaca njime svakodnevno putuje na posao

Muškarac koji je putovao vlakom koji prometuje između Osake i Tokija polio se benzinom i zapalio pri čemu je uz njega poginula i jedna putnica, dok su dvije osobe ozlijeđene, javlja RT.

Požar je izbio u blizini toaleta nakon čega je vlak zaustavljen, a putnici evakuirani.

Incident se dogodio u takozvanom 'vlaku-metak' koji prometuje brzinom do 320 kilometara na sat, a tisuće Japanaca njime svakodnevno putuje na posao.

>> Više od 500 ozlijeđenih u požaru u zabavnom parku u Tajvanu: 'Bilo je krvi posvuda'

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:19 30.06.2015.

Da nije nedavno jeo hamburger na Plitvicama ?

AA
aabbcc
09:04 30.06.2015.

Mozda je kasnio na posao, pa da ne vidi ljutog Gazdu..

GU
Gumba017
00:45 01.07.2015.

Koliko su ljudi osamljeni u "modernim i naprednim" drustvima, gdje se cijeli dan provede na poslu, padne u depresiju i nema se s kim pricati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije