Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Mladić poginuo u udaru munje na poznatoj plaži, 13 ozlijeđenih

Venice
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
28.07.2014.
u 08:07

Još je prerano da bi se moglo reći je li umro od udara, utapanja ili ga je pregazila gomila

Jedna je osoba poginula, a 12 ih je ozlijeđeno u udaru munje na poznatoj kalifornijskoj plaži Venice Beach u Los Angelesu, javlja CNN. Još jedna osoba, golfer, ozlijeđena je u udaru na otoku Catalina.

Muškarac star 20 godina preminuo je u bolnici Marina Del Rey, a mrtvozornik je rekao da je još prerano da bi se moglo reći je li umro od udara, utapanja ili ga je pregazila gomila.

Losangeleski vatrogasci izvijestili su da je munja pogodila vodu i plažu jučer u 14.51 sati po lokalnom vremenu. Na mjestu događaja pomoć je pružena 13 ljudi, od kojih su sedam odraslih i jedna 15-godišnja osoba prebačeni u mjesne bolnice. Jedan je pacijent izvučen iz vode, no nije poznato je li to muškarac koji je naposljetku preminuo. Drugi hospitalizirani pacijent u teškom je stanju, dok je preostalih šestero stabilno.

Svjedoci su na Twitteru objavili kako su vidjeli ogromnu munju, a jedan je rekao da je eksplozija odnijela crjepove s obližnjih kuća.

>> Grom udario dvije žene na tržnici u Zadru. Prodavačice: Strah nas je ovdje prodavati

>> Savjetujemo kako izbjeći udar groma i pomoći ozlijeđenima

Komentara 3

Avatar pekarr
pekarr
11:03 28.07.2014.

Meni je fora kako mediji cijelo vrijeme promoviraju :" kupajte se po najvecem pljusku to ce vam biti super dozivljaj za pamcenje"...do jednom.. svaki normalan čovjek se za vrijeme oluje skloni negdje..jedino je danas biti in vani i snimati kak se sve ruši.

KR
kreont
12:48 28.07.2014.

neće grom u koprive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije