Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog podrigivanja

Građanin BiH u Beču morao platiti kaznu od 70 eura

kebab
Foto: screenshot/youtube
24.04.2017.
u 12:48

Nakon što je kažnjen zbog bizarnog prekršaja, oslobođen je optužbe

Sjećate se austrijskog slučaja ''podrigivanje'' s bosanskim barmenom u glavnoj ulozi? Priča je konačno dobila svoj rasplet, pišu 24 sata.

Edin Mehić (28) oslobođen je kazne zbog podrigivanja u centru Beča, zbog čega je bio kažnjen sa 70 eura. Austrijske pravosudne institucije presudile su u Mehićevu korist, uz tvrdnju da nema dovoljno dokaza da se podrignuo ispred policajca.

Ova neobična kazna ubrzo je stigla do medija, a Mehić je dobio podršku od sugrađana, dok je njegovu kaznu platila jedna kebabdžinica. 

No, vratimo se na početak. Mehić je ogladnio i naručio kebab s gaziranim sokom, a nakon obilnog objeda je podrignuo.

– Bio sam u Prateru (zabavni park u Beču, op.a.), a nakon pojedenog kebaba mi se malo smučilo i podrignuo sam se. Krenuo sam prema automobilu, a za mnom je potrčao policajac i rekao da će me kazniti zbog podrigivanja. 

Mislio sam da je riječ o nekoj šali, ali za tjedan dana mi je stigla kazna. Želio sam da pravda pobijedi i u tome sam uspio – rekao je Mehić.

Barmen u jednom bečkom kafiću će ubuduće zasigurno pripaziti na bonton koji mu je u ovoj situaciji izazvao priličnu neugodnost...

>> Trčao je šumom i uživao u danu, a onda je skoro umro od straha

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Buljko
Buljko
14:33 24.04.2017.

Sloboda za podrigivače!

LU
lukathereem
17:10 24.04.2017.

Dodite u Hrv podrignit

BJ
Bjelovar112
22:24 24.04.2017.

Kucni odgoj ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije