Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa oko stana

Mlatio ga do neprepoznatljivosti: Ubio oca i bacio ga u Savu!

Sava
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
17.04.2014.
u 21:33

Ravnatelj sektora kriminalističke policije PU Ljubljana Damjan Petrič kazao je da je sin očevo tijelo želio "unakaziti do neprepoznatljivosti".

Slovenska policija riješila je stravično ubojstvo o kojem je istraga počela prošlog tjedna kada je u rijeci Savi pronađen muškarac brutalno unakažen do neprepoznatljivosti, pišu slovenski mediji.

Srpski mediji pišu kako je iz Save izvučeno tijelo 67-godišnjeg Spasoja Malića, slovenskog državljanina koji je zadnjih 15 godina živio blizu Prnjavora u BiH.  - Tijelo mog ujaka Spasoja već je dopremljeno i on će biti pokopan na mjesnom groblju u Vijčanima - kazao je Željko Čereković, sin Spasojeve sestre Ljeposave. Slovenski mediji pišu kako je za smrt Spasoja osumnjičen njegov sin s kojim se posvađao zbog stana.

Prolaznik pronašao krvavu cipelu

Sve je počelo kada je jedan od prolaznika 9. travnja na obali Save pronašao krvavu cipelu. Policija je u blizini cipele toga dana pronašla još krvavih tragova. Zbog loše vidljivosti, opsežna potraga nastavljena je drugoga dana kada je u rijeci u Zagorju na Savi na dubini od nekoliko metara pronađeno tijelo muškarca.

Na Institutu za sudsku medicinu u Ljubljani obavljena je obdukcija kojom je utvrđeno da je muškarac umrlo nakon više uboda većim i težim oštrim predmetom. Policija je otkrila da je žrtva 67-godišnji državljanin Slovenije, koji je imao prebivalište u Zagorju na Savi, ali je posljednjih 15 godina živio u Bosni i Hercegovini.

Tijelo želio "unakaziti do neprepoznatljivosti"

Istraga je nastavljena uz pomoć istražnih organa u BiH. Otkriveno je da je Spasoje 9. travnja doputovao iz BiH u Ljubljanu gdje se susreo sa sumnjivcem te se s njim u automobilu odvezao iz glavnog grada Slovenije. Ubijen je navečer ili u noći toga dana. Osumnjičeni ga je više puta udario sa "većim oštrim predmetom" i potom sa tupim dijelom tog predmeta, a od tih teških ozljeda je Spasoje umro.

Ravnatelj sektora kriminalističke policije PU Ljubljana Damjan Petrič kazao je da je sin očevo tijelo želio "unakaziti do neprepoznatljivosti". Osumnjičeni je uhićen u ponedjeljak, a na ispitivanju nije želio surađivati s policijom. Jučer mu je sudac odredio pritvor, a za ubojstvo mu prijeti kazna od 15 do 30 godina zatvora. Navodno su se otac i sin posvađali zbog stana kojega je otac, umjesto njemu, želio ostaviti unucima.

>>Majka usnula san pa s vješala skinula ubojicu svog sina!

>>U kući Amerikanke pronašli tijela sedmero novorođenčadi

Komentara 1

IC
ice12
20:08 18.04.2014.

Da zivio u Bosni i Hercegovini! Eh, pa ja sam rodjena u Australiji i Japanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije