Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skočili na prugu

Mladiće usmrtio vlak dok su na pruzi pozirali za 'selfie'

vlakovi
Foto: DPA/PIXSELL
28.01.2015.
u 13:00

Došli su na ideju da uslikaju selfie s vlakom u pozadini te su pritom skočili na prugu nesvjesni vlaka koji im se približavao iz drugog smjera

Tri mladića u Indiji poginuli su kad ih je udario vlak da su pozirali za selfie, javlja Telegraph. Mladići u dobi između 20 i 22 godine u ponedjeljak su se vozili u Agru kako bi vidjeli Taj Mahal, a tijekom putovanja odlučili su nakratko predahnuti kad su primijetili kako im se približava vlak.

Došli su na ideju da uslikaju selfie s vlakom u pozadini te su pritom skočili na prugu nesvjesni vlaka koji im se približavao iz drugog smjera.

Dok su hodali po pruzi, ugledali su vlak kako im se približava pa su prešli u drugi kolosijek te ih je vlak usmrtio. Četvrti muškarac za dlaku je uspio izbjeći smrt.

>>  Kamion podletio pod brzi vlak, nema ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 5

CH
chemica
13:07 28.01.2015.

Intelektom obdareni prvi umiru.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:07 28.01.2015.

i eto imaju sad selfie za nadgrobnu ploču

Avatar Navrdeda
Navrdeda
13:26 28.01.2015.

Nisam znao da DB ima svoje vlakove u Indiji . Kakve veze ima ova slika sa indiskom nesrećom????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije