Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZRAKU

Mladić žiletom napao stjuardesu u zrakoplovu Lufthanse

zrakoplovi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.04.2014.
u 18:35

Mladić bio ilegalac i htio je spriječiti svoju deportaciju

Mladić (28) s Kosova danas je u zrakoplovu Lufthanse uzeo 50-godišnju stjuardesu za taokinju držeći joj žilet pod vratom, javlja Bild. Napad je izveden u zrakoplovu Airbus A320, koji je sa 76 putnika letio od Münchena do Budimpešte, a mladić je na kraju priveden.

Nakon što su doznali da je u tijeku talačka kriza, piloti su vratili zrakoplov u zračnu luku u Münchenu. Zrakoplov je tako u zraku proveo samo 15 minuta. Nakon slijetanja putnici i posada napustili su zrakoplov, a policija je ušla i uhitila muškarca, koji nije pružao otpor.

FAZ piše kako je mladić bio ilegalac te je na ovaj način htio spriječiti svoju deportaciju. Protekla četiri tjedna proveo je u pritvoru u Passauu, a do zrakoplova su ga ispratili policajci, koji su smatrali da nije potrebno da i sami uđu u zrakoplov.

Medicinska pomoć bila je pružena trima stjuardesama, a mladić je priveden u zračnoj luci. Nije poznato kako je unio žilet u zrakoplov.

>> Drama u Amsterdamu: Navodno otet zrakoplov okružili specijalci

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
19:15 01.04.2014.

Ovaj događaj samo potvrđuje koliko su sigurnosne provjere na muenchenskom aerodromu temeljite. Meni su oduzeli pjenu za brijanje, a ovog putnika puštaju s žiletom na avion!

DU
Deleted user
18:21 02.04.2014.

Zasto je pobjego s Kosova,i trazi azil u Njemackoj,pa zar se nije Kosovo otcjepilo od Srbije,kakav je sada problem za ziviti ovima kosovarima,pa amerika im je "oslobodila"drzavu,i opet bjeze,s tog brloga.

XA
xaron
18:32 02.04.2014.

Neznas ko je gluplji, ovaj kosovar ili policija koja ga nije provjerila prije ukrcaja na avion. Ima mnogo gorih i od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije