Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuti lovci

Mladić prijetio u zrakoplovu: Želim bombardirati Kanadu

Kanada
Foto: Screenshot Youtube
1/2
26.07.2014.
u 12:13

Dva američka borbena zrakoplova F-16 vratila su Boeing u Toronto

Mladi Kanađanin izazvao je kaos nakon što je u zrakoplovu navodno prijetio da će baciti bombu, zbog čega su intervenirala dva američka borbena zrakoplova F-16, prenose kanadski mediji.

Zrakoplov je bio iznad Zapadne Virdžinije na putu iz Toronta prema Panami kada je Ali Shahi (25) pričao o bombama i eksplozivu. Putnica Bettina Bathe rekla je za CTV Toronto da je pričao o tome kako su cigarete u Kanadi skupe te da želi bombardirati tu zemlju. Američki borci vratili su Boeing 737 u Toronto, gdje su specijalci ušli u zrakoplov i priveli Shahija.

- Bilo je iznimno strašno. Ušli su sprijeda i straga - rekla je putnica Sharon Ramsay.

Shahijev otac Sadegh rekao je za Global News da njegov sin ima psihičkih problema.

- Žao mi je zbog onoga što se dogodilo na letu, ali Ali nije kriv. Krivim policiju i zdravstveni sustav. Zvali smo policiju u pomoć više od 23 puta tijekom posljednje dvije-tri godine, no nažalost nisu ništa učinili kako bi pomogli nama ili našem sinu - rekao je mladićev otac.

The Star prenosi kako je otac rekao da je mladi Shahi kao dijete bio zadirkivan zbog debljine te da je u srednjoj školi bio hospitaliziran zbog poremećaja u prehrani, a jednom je izgubio 45 kilograma u samo tri mjeseca. Kao odrasla osoba imao je problema s kockanjem. Sadegh je rekao da je Ali u dubokoj depresiji te da nema prijatelja, čak ni rodbinu ne želi vidjeti.

Njegova majka Elham također je rekla da ima mentalnih problema, ali da je dobar dječak.

- Boji se čak i komarca. Ako kaže "bomba" ili nešto slično, to je samo riječ... - rekla je.

 

>> Kasnio na let pa rekao da je u zrakoplovu bomba

Komentara 5

XA
xaron
19:07 26.07.2014.

Po običaju kriva je policija... svi osim bombasa.

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
02:01 27.07.2014.

Ovo je samo izvede no da se reklamira spremnost Amerike koja nam pokazuje da su u stanju napravit Svasta da sprijecen katastrofu jer su osjetili od Bin laden ? Ovo Vidimo kako je do toga doslo samo zato jer kakoo njegov otac izjavljuje da su bili ignorira I od zakona a Sada Vidimo kako se nije ignoriralo u ovom slucaju kad je netko progovorio iz svoje Glave jer ga je ti stalno zbog nekih razloga . Ima vise tih ignoriranje koja uzrok umu katastrofu kao na primjer u Afganistanu Gazi Iraku siriti UkrajiniHR.a zasto odgovor glasi interesi koji nas Guse. Guse nas dok se neugusimo sta nam je uciniti promislimo na opstanak da smo Gazde na svoje a da nam se Mesolithic pamet .otrijeznimo se sa ZDS.

Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
15:57 27.07.2014.

glupan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije