Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Misteriozno nestajanje djece iz rodilišta

bebe krađa
Foto: screenshot/Deutche Welle
23.02.2015.
u 09:24

A sumnja se da iza te krađe stoji lanac mafijaša koji novorođenčad prodaje i zarađuje na njima veliki novac

Već pola stoljeća u srbijanskim rodilištima neobično puno novorođenčadi umire. Bolje rečeno - misteriozno nestaje. Jer u tisućama slučajeva roditelji umjesto tijela svoje navodno zbog iznenandnih komplikacija umrle djece dobivaju dokumente s krivim ili proturječnim navodima i odgovore koji ih ostavljaju u sumnji da se radi "o nečistim poslima".

Za ta "nečista posla" udruge roditelja nestale djece imaju jasno ime: krađa. A sumnja se da iza te krađe stoji lanac mafijaša koji novorođenčad prodaje i zarađuje na njima veliki novac. "Umrijeti ili nestati nije isto" stoji na transparentima očajnih roditelja koji već godinama traže istinu o sudbini svoje djece koju su vidjeli samo nekoliko trenutaka - prije nego što su im živa i zdrava uzeta iz naručja da im takva nikada više ne budu vraćena.

 

Komentara 14

MX
Mister X
10:22 23.02.2015.

Sretni smo da se kod nas Hrvatskoj to ne događa (nisam vidio ni čuo da netko ide po ulici i da se žali inače od kuda bi mi nešto znali o tome ? ) Zato kod nas nestaju oni kojii mogu hodati masovno ! Prvi u EU pišu Nijemci a i prvi smo po organima za transplantaciju u EU ... Mi dobijemo uglavnom za naših 20-tak možda jedan iz EU ( sa obveznom reklamom i propagandom uspješne transplantacije ) !

MA
Malenkost
21:10 23.02.2015.

Zastrasujuce! Ovdje se moze vidjeti kako su neotesane balkanske Drzave. Gradansko pravo ne postoji. Pravnih elemenata nema ili su sami upleteni najcesce indirekno u kriminalne radnje. Zato Balkan ostaje Balkan. Zalosno. Ovo je dio Evrope! Ne!Ne!

MX
Mister X
10:31 23.02.2015.

Srbija Misteriozno nestajanje djece iz rodilišta... Kod nas natalitet pada o tome smo čitali nedavno ( Hrvati ne hebu nikoga ni za što da to nije razlog ? ) Osim toga ništa se ne piše dali je među medecinskim osobljembljem i hrvata ili hrvatica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije