Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajanstveni slučaj

Misterij u Francuskoj: Četiri osobe iz iste obitelji nestale u istom danu!

Misteriozni nestanak obitelji u Francuskoj
Foto: Screenshot/LCI
28.02.2017.
u 19:25

Hladnjak je, primjerice, bio pun. U kupaonici nisu pronađene četkice za zube, kreveti su bili bez plahti koje je netko stavio u perilicu

Četiri osobe iz iste obitelji, naoko sasvim obične, nestale su prije dvanaest dana na zapadu Francuske.

Francuski je sud priopćio da su dvojica sudaca zadužena za istragu o nestanku obitelji Troadec, oca, majke i dvoje njihove djece, 21-godišnjeg sina i 18-godišnje kćeri. U nalozima za istragu govori se o “umorstvu”, “otmicama” i o “nezakonitom zadržavanju”, dodaje sud.

– Nalazi policajaca i forenzičara omogućili su da otkrijemo brojne tragove krvi koji pripadaju članovima obitelji, a koji su dijelom bili obrisani – navodi se u priopćenju suda.

Hladnjak je, primjerice, bio pun. U kupaonici nisu pronađene četkice za zube. U spavaćim sobama kreveti su bili bez plahti, koje su pronađene u perilici. Oba automobila kojima se koristila obitelj još su parkirana ispred kuće.

O ocu, Pascalu Troadecu, rođenom 1966., kolega s posla, koji je htio ostati anoniman, rekao je kako je “bio simpatičan, ali tih”. Njegova supruga Brigitte Troadec (1967.) radila je u poreznoj upravi. Njihov sin, rođen 1996., bio je student informatike, a kći Charlotte, rođena 1998., isto studentica. Pretraženi su njihovi stanovi, no bez bitnijih rezultata. Po riječima dobro obaviještenog izvora i susjeda, otac je “prije patio od depresije”. Sin je pak “imao psihičkih smetnji”. Neki ovaj slučaj uspoređuju s jednim drugim slučajem nestanka obitelji, nekoliko kilometara dalje, koji se dogodio 21. travnja 2011. i o kojemu su mediji opširno izvještavali. Policija je tada pronašla trupla Agnes Dupont de Ligonnes i četvero njezine djece. I ta je obitelj bila sasvim obična. Trupla majke i djece pronađena su ispod terase njihove kuće u Nantesu, a očevo nije pronađeno do danas.

>> Prvi dokazi: Gmazovi stvarali otrov 100 milijuna godina prije zmija

Komentara 4

ST
Startrack
10:22 28.02.2017.

Kakva bogamu misterija. Home invasion. Ubili ih u kuci i odnjeli negdje da zakopaju. Arapi sigurno. Isto rade crnci po americi svaki dan.

DA
daliborromic54
14:40 28.02.2017.

Da Arapi sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije