Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika

Misteriozna bolest odnijela 18 života, zaraženi umiru već nakon 24 sata

ebola
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2015.
u 08:56

Stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije, nigerijskog ministarstva zdravstva i drugi stručnjaci poslani su na to područje kako bi pokušali utvrditi o čemu je riječ.

Osamnaest osoba je izgubilo život u borbi s misterioznom bolesti koja se početkom tjedna pojavila u mjestu Od-Irele u državi Ondo u Nigeriji.

Stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije, nigerijskog ministarstva zdravstva i drugi stručnjaci poslani su na to područje kako bi pokušali utvrditi o čemu je riječ.

Oboljeli imaju glavobolje, gube pamćenje i težinu te imaju poteškoća s vidom, a prvi oboljeli umrli su već nakon 24 sata od prvih simptoma, javlja BBC.

Dosad obavljeni testovi ne ukazuju na neko virusno oboljenje, poput ebole. 

>>Virusom prehlade prije ćete se zaraziti ako se držite za ruke, nego ako se ljubite

>>Cjepivo protiv HIV-a uspješno testirano na majmunima

Komentara 25

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:17 19.04.2015.

Uvijek se bolesti pojavljuju u africi i nsjsiromasnijim zemljama ,neznam vjeruje li itko vise u slucajnost ,igraju se i pitaj dragog boga kaj kemijaju a i kod nas su pune police gmo hrane i svako malo povlaci se neki proizvod sa obrazlozenjem da nije opasno vec zbog prevrntive prenaivno

KA
karambita
10:05 19.04.2015.

opet ista prica, naprave virus, puste ga u promet u nekoj znj drzavi, netko mora i krepucnuti da bi prica bila uvjerljivija, zatim ce se ti iti proizvodjaci pojaviti sa tzv. lijekom protiv te bolesti, netko odozgo ce pobrati milijune dolara, eura, par dana ce se pricati o toj bolesti i onda ce sve utihnuti do iduceg laboratorijskog proizvoda....ovaj svijet je postao privatno vlasnistvo grupice masona koji nam dirigiraju zivotima i zdravljem

NV
novo vriijeme
12:20 19.04.2015.

Gube težinu i umiru nakon 24h. Pa koliko mogu izgubiti težine nakon 24h. Drugo nije izoliran virus dakle ne može se reći zaraženi, samo oboljeli Ovo može biti i trovanje,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije