Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks skandal u Britaniji

Ministar za civilno društvo slao fotografije spolovila 'stranačkoj aktivistici'

Mobilni telefon seks skandal
Foto: Thinkstock
28.09.2014.
u 09:33

Britanski ministar za civilno društvo Brooks Newmark (56) u vladi Davida Camerona uhvaćen je u seks skandalu nakon što mu se reporter Sunday Mirrora predstavio kao mlada stranačka aktivistica i plavuša Sophie Wittams, za što je izradio lažni twitter profil.

Nakon kraće rasprave, ministar Newmark, koji je ujedno i otac petero djece, postao je izravan. Poslao joj je seksualnu eksplicitnu fotografiju sebe odjevenog u pidžamu na kojoj pokazuje spolovilo.

 

"Moraš se zakleti da nećeš nikome pokazati fotografije jer ja obećavam da neću pokazati tvoje, OK?", napisao joj je. Od Sophie je tražio da se fotografira u različitim pozama. 

Otišao je i dalje, SMS-om spominjući mogući sastanak uvjeren da komunicira sa zgodnom plavušom. no, potom je redakcija Sunday Mirrora izvijestila ured premijera o priči koju planira objaviti u nedjelju. Newmark je odmah podnio ostavku.

"Molim vas da poštujete privatnost moje obitelji. Ostajem lojalan Vladi dok god se ekonomki plan za dobrobit Britanije nastavlja provoditi", izjavio je za BBC.

Inače, Newmark je milijunaš rodom iz Amerike, a svojedobno je obnašao visoku funkciju u propalom Lehman Brothersu.

>> David Cameron: Oduševljen sam kao i milijuni drugih ljudi!

Komentara 3

M5
mali-59
10:51 28.09.2014.

a naši ministri svaki dam to šalju radnom narodu rvacke

SE
sestrićna
11:22 28.09.2014.

naši ne dašalju nego nam ga umaču svaki dan...

XA
xaron
17:36 28.09.2014.

Nije loša ideja za naredne izbore. Kakvi su nam političari, to je sve šta nam mogu pokazati, jer ništa drugo i nemaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije