Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar unutarnjih poslova BiH:

'Dobili smo podršku i rečeno nam je da možemo računati na suradnju s CIA-om'

John Brennan
Foto: Reuters/PIXSELL
22.04.2016.
u 23:18

glavnom gradu BiH sastao se čelnicima policijskih i sigurnosnonih agencija u BiH koji čine udarnu skupnu za borbu protiv terorizma

Direktor američke Središnje obavještjane agencije (CIA) John Brennan prenio je čelnicima policijskih i sigurnosnih agencija u BiH spremnost na punu potporu vlastima u toj zemlji u borbi protiv terorizma, izvijestili su lokalni mediji.

-Dobili smo podršku i rečeno nam je da možemo računati na suradnju s CIA-om te razmjenu podataka-  izjavio je nakon sastanka s Brennanom ministar unutarnjih poslova Federacije BiH Aljoša Čampara.
Direktor CIA-e Brennan u Sarajevo je doputovao iz Rijada.

U glavnom gradu BiH sastao se čelnicima policijskih i sigurnosnonih agencija u BiH koji čine udarnu skupnu za borbu protiv terorizma.

>>Direktor CIA-e u nenajavljenom posjetu Sarajevu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SSG
SSG
15:02 23.04.2016.

. ..Da i braći Srbima objasnimo na Srpskom-Ovim"iznenadnim"dolaskom šefa Naše CIA-e John BREnnana počinju i zvanične pripreme za formiranje Naše Nove Socijalističke Federativne Republike YYugoslavije(Novi Model)sa glavnim gradom Sarajevom. ..P.S.Sarajevo YYUbavi Naša. ..1956-2016.(Coca-Cola&Co.). ..

DU
Deleted user
23:33 22.04.2016.

vijest dana, prošla u RH nezapaženo jer se radimo ništa!! Narod tupav, a političari dilentanti. Kad uskoro napadnu Hrvate, a turizam se raspadne, onda će mudrovat.

GV
golub Vaso
09:25 23.04.2016.

teroristi made by usa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije