Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUD U BEOGRADU

Milovanoviću 40 godina za ubojstvo Pukanića, Joca Amsterdam oslobođen optužbi

Ubojstvo Ivo Pukanića
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
02.03.2015.
u 11:56

Presuda Milenku Kuzmanoviću, koji se tereti za pomaganje, ukinuta je i vraćena na ponovno suđenje

Žalbeni sud u Beogradu pravomoćno je oslobodio Sretena Jocića, popularno zvanog Joca Amsterdam, optužbi da je organizirao ubojstvo Ive Pukanića. Željku Milovanoviću potvrđena je kazna od 40 godina zatvora zbog neposrednog izvršenja ubojstva, prenosi Blic.

Presuda Milenku Kuzmanoviću, koji se tereti za pomaganje, ukinuta je i vraćena na ponovno suđenje.

U obrazloženju presude navodi se da je prvostupanjski sud ispravno zaključio da tužitelj sudu nije pružio jasne i nedvosmislene dokaze za tvrdnju o tome da je Jocić u prvoj polovini 2008. godine u Srbiji organizirao kriminalnu skupinu. Nema dokaza ni da su pripadnici postali Milovanović i Kuzmanović, kao i Zagrepčani Robert i Luka Matanić, Amir Mafalani, Bojan Gudurić i Slobodan Đurović.

>> 'Na sudu nisam imao prevodioca pa nisam razumeo celo suđenje'

>> U bivšoj redakciji Nacionala vodim hostel, a tatin ured sada je soba

Komentara 15

BR
Brandfackel2
12:42 02.03.2015.

Pukanić je sa Burdušem tikve sadio pa nije čudo što je tako zavšio... Pitanje svih pitanja jest da li su ga neutralizirali iz dobro znanih razloga Englezi ili se previše približio istini o jugokomunističkoj mafiji pa su ga antifašisti tj. udbaši maknuli da ne otkrije njihove mutne poslove na čitavom području njihove voljene jugoslavije...

HR
hrvatska91
12:32 02.03.2015.

U redu za Milovanovića...a sada istražite i recite nam tko je pravi naručitelj ovog ubojstva...

NE
neboiznadzagreba
12:48 02.03.2015.

Posljedice slučaja : Pukanić pod zemljom, Milovanović osuđen ,nalogodavac nedirnut . Uzroci : nepoznati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije