Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprika nakon skandala

McDonald's kupcima: Oprostite što ste jeli staro meso skupljeno s poda!

meso,hamburger
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
1/3
29.07.2014.
u 14:14

Japanski McDonald's Holdings Co bio je prisiljen prošlog tjedna zatvoriti jedan pogon u Šangaju zbog katastrofalnih uvjeta proizvodnje

McDonald's Holdings Co u Japanu danas se javno ispričao kupcima jer se prošlog tjedna pokazalo da je u proizvodnji Chicken McNuggetsa tvornica u Šangaju koristila staro meso koje su radnici doslovno grabili s poda.

Ispričavam se svim kupcima kojima je ova situacija izazvala zabrinutost ili tjeskobu. Uvjeravam vas da su nam kvaliteta i sigurnost naše hrane glavni prioritet kazala je direktorica kompanije za Japan, Kanađanka Sarah Casanova.

Nakon što je prošlog tjedna skandal otkriven, McDonald's je 20. srpnja bio prisiljen obustaviti proizvodnju u kineskom pogonu Husi Food Co Ltd. Kompanija kojoj do kraja godine u Japanu predviđaju profit od 115 milijuna dolara obećala je da će postrožiti kontrolu i sanitarne inspekcije u kineskim i tajlandskim pogonima. Ondje se i dalje rade njihovi proizvodi koji ne sadrže piletinu poput pita od jabuka.

>>Zbog ovoga McDonald´sovi hamburgeri ne trunu ni nakon 14 godina

Komentara 5

DH
dalibor.hren
19:12 29.07.2014.

Zbog nezdrave hrane mcDonaldsove lokale treba zatvoriti.

DU
Deleted user
00:04 30.07.2014.

gospodo, svi vi jedete staro i nezdravo meso, koji god pojedete paštetu, hrenovku, mjeveno meso na akciji, tako vam i treba kada ne poštujete hrvatskog seljaka i mljekara, te njihov trud, neka vas hrani tuđin, koji će zasigurno bolje brinuti o vama, lp

Avatar beliorao
beliorao
15:58 29.07.2014.

ponor . . . Stari pacijent . ODAKLE ( on) iz Vrapčeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije