Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amerika na nogama

Masovna potjera za Amerikancem u srpskoj uniformi koji je pucao na policiju

Eric Frein
Foto: Pennsylvania State Police
1/4
18.09.2014.
u 14:21

U šumama na istoku Pennsylvanije već šest dana traje lov na čovjeka koji je ubio jednog policajca, a drugog ranio

Šestodnevnoj potjeri za Ericom Freinom, Amerikancem koji je pucao na dvojicu, a jednog od njih i ubio, koja traje u Pennsylvaniji, ne nazire se kraj. Više od 150 policajca traži ga u šumama na istoku Pennsylvanije, a tamošnjim stanovnicima naređeno je da zaključaju vrata i upale svjetla na trijemovima.

Smatra ga se opasnim, naoružanim puškom i kalašnjikovom. Danas je otkriveno kako je 31-godišnji Fern bio dio specijalne vojne skupine koja je simulirala vojne sukobe, opsjednute istočnom Europom u vrijeme hladnog rata.

Za pucnjavu na policajce posebno se pripremao, utvrdila je tamošnja policija, obrijavši napola glavu u neobičnu irokezu, piše ABC.

Riječ je o sinu vojnika američke vojske. Godinama je uprizoravao ratne igre, a 2007. godine glumio je njemačkog vojnika u kratkom nezavisnom filmu. Također je radio i kao savjetnik za vojna pitanja na filmu, no redovita zaposlenja često je mijenjao. Policija ga opisuje kao dobrog strijelca i umjetnika preživljavanja, ljutitog na policiju i vlast.  

– Ako nas slušaš dok se kriješ u nekom hladnom i skrovitom mjestu, Eric, želimo da znaš da dolazimo po tebe – poručio mu je poručnik George Bivens.

>>Nasilni 107-godišnjak poginuo u pucnjavi sa specijalcima

Komentara 61

Avatar Androkoma
Androkoma
15:01 18.09.2014.

Ne moze nista dobro biti a kokardu nositi, zlo je to!

19
1995josip
14:44 18.09.2014.

Amerikanac nebi obukao tako ružnu uniformu sa tako ružnom kapom , ovo je neka fotomontaža .

JS
JUREK SKAJNICKIN
16:21 18.09.2014.

Trebali bi mu objaviti pravo ime...Jovan ..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije