Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljednica dinastije

Marion Marechal-Le Pen: Francuska je balkanizirana

Marion Marechal-Le Pen
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.07.2014.
u 21:00

Zemlja smo sa zatvorenim zajednicama stranaca, policijom koja ne zalazi u određene kvartove i u kojoj zakoni države nisu na snazi

”Francuska je balkanizirana zemlja”, kazala je Marion Marechal-Le Pen (24), najmlađa predstavnica političke obitelji Le Pen. Djed Jean-Marie Le Pen (86) i teta Marine le Pen (46) dobili su nasljednicu koja će jednoga dana vjerojatno postati predvodnica ekstremno desne Nacionalne fronte. Marion Marechal-Le Pen (24) najmlađa je parlamentarna zastupnica u francuskoj modernoj povijesti, a članica parlamenta je već dvije godine. U intervju za talijanski magazin “Panorama“ mlada političarka u šestom mjesecu trudnoće priznala je da kao ni njezin djed Jean-Marie ni teta Marine, ne voli useljenike, što pokazuje odgovor na pitanje plaši li se što će roditi kćer u danas multietničkoj Francuskoj.

“Da, jako se plašim. Ovo je balkanizirana zemlja, sa zajednicama stranaca koje su sve više zatvorene, s policijom koja ne zalazi u određene kvartove i u kojoj zakoni države nisu na snazi”, rekla je Marion Le Pen.

Na pitanje bi li kćeri došla na gej vjenčanje, Marion je kazala da joj je teško odgovoriti na to pitanje.

“Nadam se da ću kćer odgojiti dovoljno dobro da joj takvo što neće ni pasti na pamet”, kazala je Marion Le Pen, koja predsjednika Hollandea smatra “ljudskom nulom”, a Sarkozyja “izdajnikom”.

>>Farage vs. Le Pen: U ovom gradu nema mjesta za dvoje euroskeptičnih lidera

>>Njezin je san ući u Elizejsku palaču, ali joj na putu stoji otac

Komentara 25

CP
Cviet Prigorja
22:43 23.07.2014.

Francuski predsjednik , pokojni Mitterand istaknuo se mnogim balkanizmima, npr. kada je u posljednj trenutak spriječio udar NATO-a na srpske snage koje su držale Sarajevo u obruču - spustio se s nekakvom humanitarnom pomoći. Ili nekavi "Liječnici bez granica" KojiKoji su spriječili deblokadu Vukovara.....DA, Da Francuzeki su prilično balkanizirani

PA
pavel1001
22:34 23.07.2014.

Francuzici vi ste davno gotovi,moze ova curica izigravati sto zeli ali nema vam spasa od imigranata...sto ste trazili,dobili ste...hehehe

Avatar noesiss
noesiss
22:21 23.07.2014.

EU komunjara, najludji projekt sto je ljudski um ikada smislio. Gradjani nemaju nista zajednickog, niti se razumiju, ne pricaju isti jezik, ne vole iste stvari, nemaju istu tradiciju ni kulturu, nista zivo. Nakrcali zemlje izbjeglicama, osim iz EU siromasnih zemalja, jos su doveli i milione izbjeglica sto je NATO porusila kuce sirotinji okolo po svijetu. Kulture kojima je do jucer deva bila glavno prevozno sredstvo, sirotinju sto nikada nije bila ni u svome glavnom gradu, a kamoli u tudjem. Naravno da su ljudi prestravljeni jedni od drugih, da se poprijeko gledaju. Katasrofa na svim frontovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije