Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POKRIVALA

Le Pen otkazala sastanak s muftijom - odbila staviti maramu na glavu: 'Ja se neću pokriti'

Marine Le Pen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.02.2017.
u 13:00

Ured velikog muftije priopćio je da su savjetnici Marine Le Pen ranije obaviješteni o zahtjevu da ona nosi pokrivalo za glavu tijekom sastanka

Marine Le Pen, predsjednička kandidatkinja francuske krajnje desne Nacionalne fronte, otkazala je danas sastanak s libanonskim velikim muftijom jer nije željela staviti maramu na glavu tijekom susreta.

"Možete prenijeti velikom muftiji moje izraze poštovanja, ali ja se neću pokriti", rekla je novinarima Le Pen, koja boravi u posjetu Libanonu.

Ured velikog muftije priopćio je da su savjetnici Marine Le Pen ranije obaviješteni o zahtjevu da ona nosi pokrivalo za glavu tijekom sastanka.

Ispitivanja javnog mišljenja pokazuju da će Le Pen vjerojatno dobiti najveći broj glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora u travnju, ali da će izgubiti u odlučujućem drugom krugu u svibnju.

>> Le Pen obećaje protjerivanje imigranata i izlazak iz EU: 'Ovo buđenje naroda je povijesno!'

>> 'Počelo je europsko domoljubno proljeće'

Komentara 19

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:32 21.02.2017.

Sve pohvale gospođi Le Pen!

SV
svojaja
13:40 21.02.2017.

Kraljica, ne bi mu se ni ja pokorila. To su najvece diktature na svijetu, zene maloljetnu djecu i segregiraju u cetiri zida kao robinje muskarcinama, dok oni lade onu stvar i sa visine gledaju na zenska bica. Hvala Bogu da nas bar ta nesreca nije strefila da se rodimo u tim nazadnim plemenima.

DU
Deleted user
13:47 21.02.2017.

Bravo Marine! ..svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije