Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad brat 'zabrlja'

Malik Obama: Glasat ću za Trumpa zato što me je brat jako razočarao

Malik Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.07.2016.
u 00:15

Iako je uvijek glasao za demokrate dok je živio u Sjedinjenim Državama, Malik Obama će u studenome doći u Maryland i glasati za Trumpa

Malik Obama (58), stariji polubrat američkog predsjednika, izjavio je kako je toliko razočaran u politiku koju vod njegov polubrata da će na izborima u studenome glasati za – Donalda Trumpa!

– Volim Donalda zato što govori iz srca. Zaista bih ga želio upoznati – izjavio je Malik i naglasio kako je bio strašno razočaran što mu brat nije pomogao kada se on prije tri godine kandidirao za guvernera provincije Siaya u Keniji.

Uz to mu jako zamjera što je s vlasti srušio libijskog vođu Moamera Gadafija, koji mu je bio izuzetno blizak .

Trump je ovo dočekao s velikim oduševljenjem. “Malik Obama upravo je objavio da će glasati za mene. Sigurno je predsjednik prema njemu loše postupao, kao i prema svima ostalima”, tvitao je Trump.

Malik je dugo vremena živi i radio saveznoj državi Maryland, čime je stekao američko državljanstvo. Najavio je kako će se ujesen zaputiti u Sjedinjene Države kako bi izašao na izbore i glasao za Donalda Trumpa iako je do sada uvijek glasao za demokrate.

>>Barack Obama: Nismo tako podijeljeni kako se čini

>>Tri amigosa – Trudeau, Obama i Nieto udružili snage protiv Trumpa

Komentara 2

M3
Miške 3
12:12 26.07.2016.

Jeste li vidjeli kakovu čakiju nosi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije