Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sachsenberg u strahu

Mali Austrijanci: Napao nas je dvometarski krokodil iz Drave!

krokodil
AFP/PIXSELL
24.08.2012.
u 17:47

Krokodil je navodno zagrizao natikaču jednog djeteta, o čemu svjedoče tragovi ugriza

Dravom plovi opasni dvometarski krokodil − tako barem tvrde 11-godišnji dječak i djevojčica iz Austrije koje je krokodil navodno napao, prenosi Austrian independent. Krokodil je navodno zagrizao natikaču jednog od njih dvoje, o čemu svjedoče tragovi ugriza.

Incident je digao koruški grad Sachsenburg na noge. Policija je zagradila područje na kojem se napad navodno dogodio kako bi spriječila građane da dođu vidjeti krokodila. Stručnjakinja za reptile Helga Happ, koja je usporedila rupe od ugriza s krokodilskim zubima, kaže da je životinja jako opasna ako je doista velika kao što djeca kažu.

− Oni zagrizu svoje žrtve, povuku ih pod vodu i utope ih, a onda se hrane trgajući komade mesa. Tu životinju ne bi trebalo podcjenjivati − kaže Happ.

S njom se ne slaže Andreas Schedl, stručnjak i vlasnik lokalne trgovine kućnim ljubimcima, koji vjeruje da nije riječ o krokodilu nego najvjerojatnije o kajmanu. Schedl također tvrdi da natikača sa zagrizom nije dokaz da životinja doista postoji.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar dariodario551
dariodario551
19:24 24.08.2012.

Ma 2 metra nije ništa, ne treba se plašiti tako malih krokodilčića

MV
Mato Vilac
19:45 24.08.2012.

To je onaj koji je pobjegao iz tvornice cipela Borovo. U cipelama mališana prepoznao je rođaka. Nije dobro. Nadam se da neće do Nassefelda.

OB
-obrisani-
19:00 24.08.2012.

...see you later, aligattor !...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije