Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let MH370

Malezijske vlasti potvrdile: Komad krila pronađen na otoku Reunionu pripada Boeningu 777

dijelovi aviona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.08.2015.
u 10:26

Boeing 777 kompanije Malaysia Airlines nestao je na putu iz Kuala Lumpura u Peking u ožujku prošle godine

Malezijske vlasti potvrdile su kako komad krila pronađenog na otoku Reunion u Indijskom oceanu pripada nestalom avionu s leta MH370, javlja Wall Street Journal.

U međuvremenu je na otoku Reunionu pronađen i drugi dio aviona za koji se sumnja da pripada letu MH370. Vjeruje se kako je riječ o vratima koja će također biti poslana na analizu, javlja BBC.

Komad aviona za kojeg se vjerovalo da bi mogao biti dio krila, iz Pariza je jučer prebačen u Toulouse na analizu u laboratorij Ministarstva obrane. Policija Reuniona prethodno je pregledala pronađene ostatke i smatraju da su u moru bili oko godinu dana, što je poveznica s nestankom aviona MH370.

Podsjetimo, Boeing 777 kompanije Malaysia Airlines nestao je na putu iz Kuala Lumpura u Peking u ožujku prošle godine. U njemu je bilo 239 putnika i članova posade.

>> Pronađeni ostaci aviona putuju u Francusku na analizu

Ključne riječi

Komentara 3

KU
Kult
11:01 02.08.2015.

SumLJa???????

NO
nojemalo
11:59 02.08.2015.

ajme meni već pet dana pišu jedno te isto aj sačekajte da potvrde da je od nestalog aviona pa objavite,a ne samo dio je od boinga 777

Avatar mason
mason
20:16 02.08.2015.

A sta veli Putin gdje su Japanski naucnici iz tog aviona?Njet nicevo ne raskazuje hehe.Samo podmetnuo komadic krila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije